Winkelwagen (0)

Beachkorfbaltoernooi jeugd

Op zondag 20 augustus 2023 vindt wederom het NK Beachkorfbal plaats in Scheveningen op het strand. Vorig jaar waren we daar met veel jeugdteams vertegenwoordigd.

Alhoewel het op een zondag plaatsvindt, vinden we het in het kader van de sportieve uitdaging toch leuk genoeg om de intentie te hebben met zoveel mogelijk jeugdteams te gaan. Daarbij geldt uiteraard dat als er persoonlijke overwegingen zijn om niet op zondag te sporten, daar alle respect voor is. Dat heeft op geen enkele manier een nadelig effect voor onze jeugdspelers.

Om het toernooi goed te laten verlopen willen we weten welke teams zeker weten dat ze die dag daar kunnen korfballen. Daarom hebben we de trainer-coaches gevraagd om dit te inventariseren. Je speelt bij beachkorfbal 4 tegen 4 en hebt dus minstens 5 (en het liefst 6) spelers nodig.

Opgegeven is ook spelen die dag en we zijn er met veel, dus aanvullen met andere teams kan altijd. We hebben de bedoeling de volgende teams op te geven:

A1 – A2 – A3 – A4
B1 – B2 – B3
C1 – C2 – C3 – C4
D1 – D2 – D3 – D4 – D5
E1 – E2 (en deze teams dan mixen met andere kinderen uit de E die mee willen doen)

Het toernooi is van 12.00 uur tot 17.00 uur op het strand in Scheveningen. Er wordt in principe weer een bus geregeld voor het vervoer, deze bus is wel tegen betaling (rond de € 15,00 per persoon; ook voor trainer-coaches/begeleiders). Nadere informatie daarover volgt. De inschrijfkosten voor de teams worden door de vereniging betaald.

De trainingen starten voor de meeste teams in de week van maandag 21 augustus. Het toernooi is vooral bedoeld om het seizoen leuk te openen met de hele vereniging!

Namens de Technische Commissie

Anke

Beachtoernooi Scheveningen
NK Beachkorfbal 2022 Scheveningen

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes