Winkelwagen (0)

Bordsponsor Delo Massagepraktijk stelt zich voor

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Delo Massagepraktijk

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Delo massagepraktijk is een eenmansmassagepraktijk, Delo is ontstaan uit de samentrekking (Eva) Dekker-Looman. Ik kom uit het basisonderwijs, maar vond in het masseren uiteindelijk mijn passie.

Ik werk op verschillende plekken in het dorp, om mensen goed te kunnen bereiken. Zo masseer ik in The Look Totaalkosmetiek voor wie een wat chique gelegenheid zoekt. Houdt u meer van informeel en huiselijk, dan kunt u bij mij thuis terecht. Maar ook in buurthuis De Brug aan de Sperwerkamp ben ik werkzaam. Verder masseer ik in Tenniscentrum Heuvelrug. Deze diversiteit in locaties en doelgroepen vind ik heel prettig.

Dalto spreekt mij aan vanwege de saamhorigheid, het sociale karakter van de club. En korfbal is natuurlijk een fantastische sport! Ik ben dan ook blij dat ik als sportmasseur een deel van verzorging voor de selectie voor mijn rekening mag nemen. Dit alles in een professionele, ambitieuze en opbouwende omgeving.

Mijn massages hebben verschillende doeleinden: voor de een houdt het een warme aanraking in met ontspanning als doel, voor de ander gaat het om verbetering van de spierkwaliteit bij het sporten. Vaak gebeurt het dat mensen met meer energie en positiever de dagelijkse verplichtingen aan kunnen gaan.

De komende jaren verbind ik met trots mijn naam aan Dalto. Delo voor Dalto.
Altijd welkom!

Groet,
Eva Dekker-Looman
www.edelo.nl

Delo-slogan

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes