Winkelwagen (0)

Bordsponsor stelt zich voor

Bordsponsor Pannenkoekenhuis Princenhof
Eigenaar Rob van Doorn en zijn medewerkers zijn verheugd om onze mooie club te sponsoren via een bord langs het veld.

Pannenkoekenhuis Princenhof

Rob stelt zijn restaurant graag voor:

Pannenkoekenhuis en Lunchrestaurant Princenhof is een sfeervol en gezellig restaurant waarbij uiteraard onze heerlijke pannenkoeken centraal staan.
Ons pannenkoekenhuis ligt schuin tegenover het trein- en busstation Driebergen-Zeist, op nog géén 100 meter lopen. Vele wandel- en fietsroutes lopen langs het restaurant. Aarzel niet, en kom gerust eens binnenlopen voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of natuurlijk een pannenkoek. Welke overigens ook glutenvrij en lactosevrij kunnen worden bereid.

Bij mooi weer kunt u genieten van ons zonovergoten terras. Ook tijdens de feestdagen kunt u bij ons terecht en u parkeert te allen tijde gratis.
De kinderen worden bij ons zeker niet vergeten. Buiten beschikken wij over een leuke speeltuin en daarnaast bieden wij binnen een aparte kinderhoek voor de kleintjes, voor de wat grotere kinderen bieden wij een aparte ruimte met een voetbaltafel en een photoplay. Verder zijn onze kleurplaten, kinderstoelen en verschoontafel standaard.

Heeft u iets te vieren, ook met een groep bent u bij ons van harte welkom. Uiteraard verzorgen wij ook kinderfeestjes.

Rob van Doorn

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Naast dat Rob en zijn medewerkers Dalto sponsoren, willen zij graag onze leden 10% korting bieden in zijn restaurant. Let wel op, je moet wel even aantonen dat je lid bent van Dalto. Dit kan bijvoorbeeld door een bankafschrijving tnv Dalto te laten zien.

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes