Winkelwagen (0)

13 likes

Dalto D1 bereikt de Finale van het NK Veldkorfbal!

Afgelopen zaterdag heeft het Dalto D1-team een indrukwekkende prestatie neergezet door de halve finale van het Nederlands Kampioenschap (NK) veldkorfbal te winnen. In een spannende wedstrijd in Nieuwerkerk tegen Albatros D1, kwam Dalto D1 als winnaar uit de bus met een uiteindelijke eindstand van 5-11.

DaltoD1 AlbatrosD1 200 scaled e1718809827255 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Deze overwinning is een geweldige prestatie voor het team en hun coaches, die hard hebben gewerkt om dit niveau te bereiken. Het is dan ook enorm gaaf dat de D1 aankomende NK veldfinale op eigen veld mag spelen. Dit geeft het team niet alleen het voordeel van bekend terrein, maar ook de mogelijkheid om voor een thuispubliek te spelen.

De steun van supporters kan een cruciale rol spelen in de finale. Daarom hopen we dat er veel fans van onze eigen club aanwezig zullen zijn om de D1 aan te moedigen. Jullie aanwezigheid en aanmoediging kunnen het verschil maken en het team helpen om de
ultieme overwinning binnen te halen.

We kijken uit naar een spannende finale en wensen de D1 veel succes! Laten we samen zorgen voor een geweldige sfeer en het team steunen op weg naar het kampioenschap.

Forza Dalto D1!

Tekst: ouders Dalto D1

Foto: Hans Bömer

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes