Winkelwagen (0)

Dalto Klaverblad Einddag 2018 – de foto’s

Dalto Klaverblad Einddag 2018

Met in totaal 62 koppels was het weer gezellig druk op ons veld en net als vorig jaar gingen de tubes met factor 30 weer regelmatig rond. Verrassende resultaten werden genoteerd, zo kwamen de twee Thijsen met 3-0 achter tegen de 1x-per-jaar schutters Paul en Ronald. Hier eindigde het potje onbeslist waarna T&T met schaamrood op de kaken de schaduw opzochten en P&R nog net geen ererondje over het veld renden.

Bij de jeugd een superspannende finale tussen Lonneke & Zonne en Thomas & Douwe. Er moest zelfs een verlenging aan te pas komen, waarin de dames de zenuwen toch het best onder controle hadden. Zij zijn onze Jeugd Koppelschutters 2018 en kregen de wisselbeker en medailles van spreekstalmeester Kas.

Bij de competitie vanaf C t/m senioren was het al een uitgemaakte zaak wie weer met de beker naar huis zouden gaan, toen hun namen op de inschrijflijst kwam. Joren & Mika, al in 2015 en 2016 winnaars, vorig jaar even niet omdat Joren verhinderd was, maar dit jaar gewoon weer in de finale. Het leek er op dat medefinalisten Kevin & Patrick dit keer aan het langste eind gingen trekken, maar telkens kwamen de ervaren finalespelers weer terug. Bij 10-10 was ook hier een verlenging nodig. Dus winnen met twee verschil en naschot. Joren & Mika wonnen en ontvingen de beker en medailles van Jarl.

[av_gallery ids=’31538,31537,31539,31540,31535′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

[av_hr class=’invisible’ height=’4′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

 

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

5 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes