Winkelwagen (0)

7 likes

Dalto/Nineteen64 F1 kampioen op het veld

Op zaterdag 8 juni werd Dalto/Nineteen64 F1 kampioen veld. Voor veel van de enthousiaste spelers van de F1 was dit hun eerste seizoen in de competitie. Maar, na een gooi in het diepe, behaalden ze op het veld in het najaar van ’23 al een 2e plek.

In de zaal lieten ze steeds meer groei en enthousiasme zien. Week in week uit werd er getraind onder leiding van Benthe, Kim en Patrick. We weten zeker dat deze spelers de allergrootste groei doormaakten van heel Dalto. Van de korf nog niet kunnen raken, naar een hattrick schieten en keihard juichen.

Tijdens het veldseizoen in het voorjaar moesten ze dan ook bijna continu 4 tegen 5 spelen en werden er meer creatieve acties uitgevoerd om de monsterzeges te drukken (zie adviezen van de TC). Zo wonnen ze ook 4 tegen 6 of meer. Ongeslagen kampioenen op het veld. Wat een prestatie.

We zijn reuze trots op Tobias, Annemijn, Joël, Eleanore, Luuk, Thijn, Fleur, Zanna en Arthur en hopen dat ze nog lang met zóveel plezier en enthousiasme blijven korfballen.

20240608 Dalto F1 Kampioen - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

De trotse ouders (tekst en foto)

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes