Winkelwagen (0)

Dalto organiseert geslaagde jeugdinstuif met 120 basisschoolkinderen!

 

Tekst: Heidi
Foto’s: Hans
Kijk voor alle foto’s op de fotosite van Hans photos.app.goo.gl/oTNyTjsQx3YhkGnt8

Volgend op het 55e schoolkorfbaltoernooi en eerder gegeven clinics werd op woensdag 21 juni door de commissie ledenwerving een jeugdinstuif bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen georganiseerd. Sinds maart van dit jaar is de commissie ledenwerving volop bezig om nieuwe leden te werven. Als eerste activiteit werden clinics op de basisscholen gegeven met de oproep om vooral mee te doen met het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi op 24 mei was zonovergoten en ongeveer 560 enthousiaste basisschoolleerlingen deden mee!

Op woensdag 21 juni werd deze periode afgesloten met een succesvolle jeugdinstuif waaraan maar liefst 120 kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, deelnamen. Uit de hele regio waren kinderen welkom om kennis te maken met de leukste sport van allemaal: Korfbal!

De middag begon met een warming-up, wie het beste kon springen en ineens als een standbeeld stil kon staan. De kinderen waren zo enthousiast dat zij soms vergaten te drinken met het warme weer en daar door de speaker nog even extra op werden gewezen. De kannen water en limonadesiroop waren niet aan te slepen! Het werd een middag met veel gooien, rennen, springen en lachende gezichten.ย Naast verschillende spellen vermaakten de kinderen zich op het springkussen en kregen zij een overheerlijk ijsje, aangeboden door Klaverblad Verzekeringen. En na afloop een tasje met mooie bidon en fietslampjes. Moe en voldaan gingen de kinderen naar huis en kwamen al snel de eerste mailtjes binnen hoe leuk kinderen het korfballen vonden. Nu al mag Dalto/Klaverblad Verzekeringen de eerste jeugdleden verwelkomen!

Kinderen die enthousiast zijn, kunnen eerst drie keer gratis meetrainen en voor vragen of informatie mailen naar: mvanderwilt97@gmail.com. Meetrainen kan nu nog even tot de zomervakantie en anders vanaf eind augustus. Dus kom kennismaken bij de leukste Korfbalvereniging van de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen!

20230621 Dalto Instuif20230621 Dalto Instuif

 

Dalto instuif

https://dalto.nl/wp-content/uploads/2023/07/20230621-Dalto_instuif-52.jpg

20230621 Dalto Instuif

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes