Winkelwagen (0)

Dalto verlengt met staf Dalto A1

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Natasja Bos, Elmer Groot Hulze en Rudo Schulting ook volgend seizoen aan het roer zullen staan als trainer-coaches van Dalto/Jumbo Van Veldhuizen A1.

Natasja, Elmer en Rudo namen dit seizoen (samen met Tom Rickli en Wesley Dinsbach) na een trainerswissel de leiding, waarop de Technische Commissie hen heeft gevraagd om hun rol voort te zetten. Vanuit beide kanten waren de gesprekken positief en ook de spelersgroep was enthousiast. De Technische Commissie vindt het gelet op de continuïteit en stabiliteit fijn dat zij bereid zijn om door te gaan en kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking.

Rudo Schulting over de verlenging:

“Na onze start aan het begin van het zaalseizoen waren wij als trainers al snel heel enthousiast. Het is een leuke en leergierige groep met ontzettend veel potentie. Een hele gave taak om samen met de staf en de spelers zelf aan de gang te gaan om te zorgen dat we de lijn die is ingezet door kunnen trekken. Heel fijn dat het enthousiasme wat wij hebben, gedeeld wordt door zowel de TC als de spelersgroep. Ik denk dat we de randvoorwaarden goed op orde hebben en alle ingrediënten aanwezig zijn voor de spelers om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.”

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

4 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes