Winkelwagen (0)

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

Korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen is op zoek naar een assistent-trainer/coach (m/v) voor het tweede team voor het seizoen 24/25 en verder. Het tweede team van Dalto speelt Reserve Korfbal League 2 in de zaal en Reserve Ereklasse op het veld.  

Wie zoeken we?
We zoeken een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach die de groep jonge spelers individueel en als team verder kan ontwikkelen. Je kunt een perfecte balans vinden tussen uitdagende trainingen, aandacht voor de individuele ontwikkeling van spelers en een plezierige sfeer waarin spelers graag deelnemen. Je bent samen met Leen Willems (hoofdtrainer van S2) verantwoordelijk voor de trainingen en coaching van ons tweede team. Daarnaast speel je een belangrijke rol als sparringpartner voor de trainer/coaches van ons eerste team. 

Je visie als trainer sluit perfect aan bij die van Dalto en je kunt deze moeiteloos overbrengen op de spelersgroep. Je hebt ruime ervaring in het trainen op een niveau dat past bij onze senioren. Het bezit van een korfbaltrainer 3 of 4 diploma is een pluspunt. 

Beschikbaarheid
Het tweede team van Dalto traint drie keer per week: op maandag (facultatief voor spelers), dinsdag en donderdag. Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging als trainer? Aarzel dan niet om te reageren, zelfs als je minder beschikbaar bent. We kunnen samen bekijken welke vorm van samenwerking mogelijk is. 

Wat bieden we?
Als trainer/coach van ons tweede team ontvang je een passende maar bescheiden financiële vergoeding. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een sportieve en korfbalkennisrijke omgeving waar samenwerking met andere trainers centraal staat. Het volgen van een korfbaltrainerscursus is bespreekbaar. Daarnaast krijg je een jonge spelersgroep die erg enthousiast is.  

De trainingen van de selectie worden grotendeels aan de gehele groep gegeven, waarbij je als assistent-trainer ook de mogelijkheid krijgt om trainingen voor te bereiden voor de gehele selectie. 

Reageren
Als je interesse hebt in deze functie, stuur dan een e-mail naar de Technische Commissie met een korte motivatie (tc@dalto.nl). We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes