Winkelwagen (0)

2 likes

Dalto zoekt trainers/coaches voor de A1 (seizoen ‘24/25)  

Korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen zoekt trainer(s)/coache(s) voor hun eerste juniorenploeg voor seizoen 2024/2025 (en verder). Deze talentvolle jonge groep spelers spelen zowel op het veld als in de zaal in de hoogste klasse: de Hoofdklasse.

Wie zoeken wij?
Dalto is op zoek naar een trainer/coach die enthousiast en ambitieus is. Een trainer/coach die de spelersgroep kan opleiden richting de overstap van junioren naar senioren en tijdens die route spelers individueel en als team beter en effectiever leert korfballen. Daarnaast weet je als trainer/coach een perfecte balans te vinden in het uitdagend maken van de trainingen waar de spelers met veel plezier aan willen deelnemen.

De visie en richtlijnen van Dalto en jouw eigen visie als trainer zijn een perfecte match, die je vervolgens moeiteloos kunt overbrengen op de spelersgroep. Als trainer/coach voel je je comfortabel binnen de huidige structuur van de A-junioren selectie die bestaat uit een intensieve samenwerking tussen A1 en A2 (spelers en trainers/coaches).

Je beschikt over ruime ervaring in het training geven op een niveau dat passend is bij onze junioren. Het korfbaltrainer 3 of 4 diploma is een pre.

Jouw beschikbaarheid
De junioren trainen drie keer per week. We zijn ons ervan bewust dat het lastig is om kandidaten te vinden die met de zaterdag erbij vier keer per week voor de groep kunnen staan. Belangrijkste is: zie jij kansen in deze mooie uitdaging als trainer? Reageer dan zeker als je interesse hebt, dan kijken we samen welke vorm en/of tijdsinvestering er mogelijk is.

Wat kunnen we bieden?
Als trainer/coach van ons hoogste juniorenteam ontvang je een passende maar bescheiden financiële vergoeding. Daarnaast krijg je de mogelijkheid aangeboden jezelf te ontwikkelen in een sportieve en korfbalkennisrijke omgeving. Een omgeving waar het samenwerken met andere trainers en onze Hoofden Jeugdopleiding hoog in het vaandel staan. Het volgen van een korfbaltrainercursus is bespreekbaar. Als laatste bieden we je een talentvolle jonge spelersgroep die erg enthousiast en leergierig is.

Reageren
Reageren kan door de te mailen naar de Technische Commissie met een korte motivering (tc@dalto.nl). We nemen dan snel contact met je op.

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes