Winkelwagen (0)

7 likes

Dalto zoekt trainers/coaches voor S3

Korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen zoekt trainer(s)/coache(s) voor het derde team voor seizoen 24/25 en daarna. Deze groep jonge spelers spelen zowel op het veld (Reserve Ereklasse) als in de zaal (Reserve Hoofdklasse) op een hoog niveau, met op dit moment een verdienstelijke tweede plaats in de zaalcompetitie.

Wie zoeken wij?
Dalto is op zoek naar een trainer/coach die enthousiast en ambitieus is, die de spelersgroep verder kan brengen, zowel individueel als als team. Je weet een perfecte balans te vinden in het uitdagend maken van de trainingen, waar de spelers met veel plezier aan willen deelnemen.

De visie en richtlijnen van Dalto en jouw eigen visie als trainer zijn een perfecte match, die je moeiteloos kunt overbrengen op de spelersgroep. Je beschikt over ruime ervaring in het training geven op een niveau dat passend is bij onze senioren. Het bezit van een korfbaltrainer 3 of 4 diploma is een pre.

Jouw beschikbaarheid
Dalto 3 traint twee keer per week, in beginsel op dinsdag en vrijdag. Belangrijkste vraag is: zie jij kansen in deze mooie uitdaging als trainer of trainster? Reageer dan zeker als je interesse hebt, zelfs als je minder beschikbaar bent. We kijken dan samen welke vorm en/of tijdsinvestering mogelijk is.

Wat kunnen we bieden?
Als trainer/coach van ons derde team ontvang je een passende maar bescheiden financiële vergoeding. Daarnaast krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een sportieve en korfbalkennisrijke omgeving waar samenwerking met andere trainers hoog in het vaandel staat. Het volgen van een korfbaltrainercursus is bespreekbaar. Als laatste bieden we je een jonge spelersgroep die erg enthousiast is.

Reageren
Reageren kan door de te mailen naar de Technische Commissie met een korte motivatie (tc@dalto.nl). We nemen dan snel contact met je op.

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes