Winkelwagen (0)

0 likes

Daltolympisch comité bedankt!

20200523 Dalto Olympisch Comité
Het Dalto Olympisch Comité met vlnr Kas, cameraman Niels, Robin, Rick, Jorn, Jesper, Fleur en Linde.

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Zaterdagavond 23 mei

Geen ik hou van Holland, Wie is het, een netflixknaller of Lego Masters ;), maar afgestemd op YouTube om daar te genieten van de apotheose van de Daltolympics. Nieuwe hits die volgens mij terug gaan keren op de D-side, jong en oud actief, van taarten bakken tot dansende muppets. twee uur hebben we zitten genieten van onze club. Eigenlijk langer dan dat, want nu ik er zo over aan het schrijven ben, besef ik dat ik nog steeds aan het genieten ben. Dat genieten gaat eigenlijk continu door. Beseffen we genoeg wat het de DC de afgelopen weken heeft gepresteerd? Hoeveel verenigingen bedenken in een korte periode alternatief aanbod en houden de boog zolang gespannen dat er twee maanden door de hele vereniging werd gebouwd, gebakken, baarden afgeschoren, etc? Ik kan er eigenlijk maar één bedenken.

Het DC, zoals ze zichzelf zijn gaan noemen, heeft in mijn ogen het onmogelijke gepresteerd: 210 mensen actief (ook van buiten de vereniging) verdeeld over 48 teams, meer dan 10 onderdelen, 650 kijkers naar de live uitzending en meer dan 25.000 unieke bezoekers naar de website van Daltolympics en dat allemaal opgezet in twee weken tijd!! Al die energie achter de schermen: opdrachten bedenken, jureren, produceren, content maken en plaatsen en alsof dat nog niet genoeg was bedenken dat een “live” show wel gaaf zou zijn. BIZAR!

Speciale dank voor iedereen in het DC en heeft bijgedragen aan dit enorme succes! We kunnen ze niet vaak genoeg in het zonnetje zetten. Dus: Jesper, Fleur, Kas, Linde, Jorn, Rick, Robin BEDANKT! Ook een speciale vermelding voor Paul, Carel en Niels die met hun expertise en heeeeel erg veel uren aan inzet hebben gezorgd voor een fantastische zaterdagavond!

Het DC zal na al dit intensief samenwerken toch niet in een zwart gat vallen? Hoe zorgen we ervoor dat die energie van de afgelopen maanden blijft? Wanneer mogen we elkaar weer live ontmoeten? Allemaal vragen die in mijn hoofd zitten op deze maandagochtend. Al weken in datzelfde kantoor, op die paar m2, met hetzelfde uitzicht in een vrij “kleine wereld”. Ik verlang naar: die momenten op het veld met een biertje langs de lijn, de terugkeer in de League, naar de zaterdagochtenden op het veld en in Hoenderdaal, een bomvolle D-side, etc.

Wat ik de afgelopen weken niet heb gemist is het gevoel van trots! Dit is toch een club waar je bij wil horen? Neem vriendjes mee naar de Kangoeroes, laat potentiële spelers de uitzending zien om de cultuur bij Dalto te vatten, betrek sponsoren daar waar mogelijk en spreek je waardering uit voor al die vrijwilligers die, juist nu, ook deze vereniging, onze vereniging laten zijn! #forzadalto

Met sportieve groet,
Ben Mansvelder

Niger - Winnaar Daltolympische Spelen
Winnaar Niger, met vlnr Carel, Quinty, Joren en Thomas

Foto’s Carel Wielinga

Dalto DOC Bedankt!

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes