Winkelwagen (0)

3 likes

De concept teamindeling voor de E- en F-jeugd is bekend.

Toelichting
Bij de indeling van de E- en F- teams hebben we steeds combinaties gemaakt van kinderen die sociaal en korfbalinhoudelijk een vergelijkbare ontwikkeluitdaging hebben. De cijfers achter de teams zeggen eigenlijk niets. We hebben kinderen die bevriend zijn en kinderen die op korfbalgebied een vergelijkbare ontwikkeling hebben doorgemaakt bij elkaar gezet.

Praktische zaken
Voor de praktische zaken (afronding huidige seizoen en start nieuwe seizoen) verwijzen we jullie naar onderstaand bericht.

Spelbegeleiders gezocht!
We zijn van één naar zes F-teams gegaan. Dat is heel mooi, maar zorgt ook voor uitdagingen. We zijn daarom op zoek naar ouders die op zaterdagochtend als spelbegeleider de wedstrijdjes willen begeleiden. Verstand van korfbal is hiervoor absoluut niet nodig, omdat er bij de F’jes maar heel weinig regels zijn. Heb je interesse of wil je er meer over weten, neem dan contact op met de Arbitragecommissie (arbitrage@dalto.nl) of met Robin, lid van de Arbitragecommissie en bereikbaar op 06 10 23 81 99.

Reageren?
Heb je een vraag of opmerking over de teamindelingen, neem dan contact op met de Technische Commissie. Dat kan alleen schriftelijk via tc@dalto.nl en uiterlijk op zaterdag 29 juni. In de mail graag duidelijk aangeven wat de vraag is en een telefoonnummer meesturen waarop je bereikbaar bent. We zullen alle opmerkingen en vragen intern bespreken. Daarna zullen we een terugkoppeling geven.

Let op! Natuurlijk begrijpen we dat het leuk is voor de kinderen om bij hun vriendjes of vriendinnetjes in het team te spelen. Echter, we kunnen in principe geen verzoeken honoreren om van team te wisselen. We hopen op je begrip hiervoor.

De teamindelingen vind je onder het tabblad pupillen, hier.

De Technische Commissie

Ander nieuws

Update van het S-team

2 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes