Winkelwagen (0)

5 likes

Erima & KorfbalTotaal.nl tekenen meerjarige sponsorovereenkomst

Niet een, maar twee keer goed nieuws vanuit de sponsorcommissie. Erima, onze technical supplier sinds 2017, heeft het contract opengebroken en verlengd tot en met 2028. In het kielzog volgt Korfbaltotaal.nl, die eveneens een contract zijn aangegaan met Dalto tot en met 2028. Korfbaltotaal.nl zal de opvolger zijn van VD Berg Sport waar je in het verleden terecht kon voor je Dalto kleding, maar sinds een verandering in het winkelconcept niet meer.

Een uniek Dalto shirt is in de maak
Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan de opvolger van ons bestaande shirt. Het club 1900 shirt zoals we dat de afgelopen jaren hebben gedragen komt namelijk niet meer in de collectie voor. Omdat het shirt inmiddels wel een echt Dalto shirt is, hebben we ervoor gekozen dit shirt als uitgangspunt te gebruiken in ons nieuw te maken shirt. Een uniek shirt waar geen enkele vereniging in zal lopen, behalve wij. Het shirt krijgt een aantal unieke details. Zo is er plaats voor onze historie, ons dorp, de d-side en onze glorie. Het shirt zal naar verwachting eind september het huidige shirt in etappes vervangen te beginnen met de jongste jeugd en de selectie.

Webshop
Wel kun je alvast je Dalto spullen, welke je niet van de vereniging krijgt, bestellen in de webshop welke Korfbaltotaal.nl voor ons heeft gebouwd met daarin alle voor Dalto relevante artikelen, welke na bestelling bij je thuis worden bezorgd! Binnen de webshop kun jij je spullen laten bedrukken met naam en nummer in de stijl van Dalto. Een uniforme stijl! Leuk en makkelijk dus en altijd de juiste items!

Ander nieuws

Update van het S-team

2 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes