Winkelwagen (0)

Even voorstellen: Marieke den Otter

Sinds dit seizoen heeft Marieke den Otter het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd van Stef Böger overgenomen.

Hoe ben je bij Dalto terecht gekomen?

Daniel onze zoon ging na de zwemlessen zich oriënteren voor een sport en ging kijken bij een zaalwedstrijd van een Dalto F-team. Het leek hem leuk om te korfballen en intussen spelen alle drie de kinderen bij Dalto.

Heb jij zelf gekorfbald?

Nee, maar inmiddels heb ik wel zoveel langs de lijn gestaan dat ik er aardig wat vanaf weet.

Wat vind je van Dalto als vereniging?

Het is leuk dat er geregeld activiteiten voor de jeugd, gratis of voor weinig geld, worden georganiseerd. Als moeder was het even zoeken op welke manier ik iets voor de club kon doen, dan enkel een bardienst draaien. Het is goed als de vereniging zich richt op nieuwe mensen, hun welkom laat voelen en hen begeleidt bij het uitvoeren van vrijwilligerstaken. Het wedstrijdsecretariaat lijkt mij leuk, omdat het een structurele taak is en ik houd van dingen regelen en precies werken.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben docent aan de Universiteit Utrecht waar ik bij Sociale Wetenschappen les geef in wetenschappelijk onderzoek en statistiek.

Hoe zijn je eerste ervaringen als wedstrijdsecretaris?

Het is fijn dat ik nog op Stef kan terugvallen als ik iets niet weet en met Cynthia Langewen (wedstrijdsecretariaat junioren en senioren) op kan trekken. Het is prettig dat ik overdag beschikbaar ben. Je kan, zoals ik heb gemerkt, ineens een appje krijgen of worden gebeld. Het is fijn om dingen dan snel af te handelen. Het contact met andere verenigingen loopt tot nu toe goed, ze zijn er op gericht om dingen op te lossen en samen te werken.

Veel succes Marieke bij je taak als wedstrijdsecretaris!!

Heidi

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes