Winkelwagen (0)

12 likes

Fenne van Brenk komend seizoen bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Header persbericht Dalto - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

 .

Fenne van Brenk Daltosite Uitgelicht - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Fenne van Brenk verdedigend bij kv Wageningen. Foto terbeschikking gesteld door Fenna

 .

Fenne van Brenk komt komend seizoen over van KV Wageningen waar zij vrijwel haar hele jeugd heeft gespeeld. Zij speelde daar afgelopen twee seizoenen in de B1.

Van Brenk, woonachtig in Zetten, maakt de overstap naar Dalto/Klaverblad Verzekeringen, waar zij komend seizoen onderdeel zal gaan uitmaken van de juniorenselectie. Voor de familie Van Brenk is Dalto geen onbekende. Moeder Suzanne speelde er in haar jeugd tot aan de A1 en vader Erik kwam in de junioren naar Dalto toe en speelde er ook in het eerste.

Fenne zegt over haar overstap: ”Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur, waarin ik veel nieuwe mensen zal leren kennen en daarnaast mezelf door kan ontwikkelen als korfbalster naar een hoger niveau.”

De technische staf van de A1: “Fenne is een talentvolle dame met waardevolle kwaliteiten. Met haar inzicht, passing, timing en loopacties is zij een hele fijn kracht dat een team beter kan maken. We heten Fenne van harte welkom bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen en wensen haar heel veel korfbalplezier toe!

Ander nieuws

Update van het S-team

2 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes