Winkelwagen (0)

2 likes

Korfbal Challenge 2023

Tussen Kerst en Oud en Nieuw vond de korfbal Challenge plaats. Vier dagen en avonden met korfbalwedstrijden waar traditioneel de Oranje jeugdselecties bepaald worden.

Verspreid over de vier avonden wordt een kleine competitie gespeeld tussen de Diamonds, China, de finalisten uit Ahoy PKC en DVO, TeamNL en TalentTeamNL. Verder worden de finales van de RTC’s U17 en U19 gespeeld en worden de selecties van U17 en U19 bekend gemaakt.

Het avondprogramma werd live uitgezonden door een crew van meerdere clubs. Dit jaar bestond de crew uit mensen van TOP/IAA Fresh, PKC/Vertom, FORTUNA, BW(A), DVO/Transus, KZ/Keukensale.com, DOS46/VDK Groep, GroenGeel/RMcD Huis-Emma en DALTO/Klaverblad Verzekeringen. We waren als Dalto sterk vertegenwoordigd: RenΓ© van Hove (regisseur), Ivo Donkervoort (Commentaar), Joren van Dalen (Commentaar), Marcel Brouwer (Camera), Ricardo Donselaar (Camera), Pieter Borst (Camera) en Paul van de Griendt (productie). Ten slotte zorgde Joost Spierings voor de wedstrijdklok en het scorebord.

Tijdens de finale hadden we voor het eerst een parallel stream voor korfbal coaches met commentaar door Samantha Schorn-Jonkman en Jeroen van Brakel waarin de bondscoach Jan Niebeek en zijn assistent Ruben Boode live in de uitzending te horen waren tijdens de wedstrijd.

Niet alleen waren voor het eerst twee dagen uitverkocht qua bezoekers, ook hadden we recordaantallen kijkers. We kijken weer uit naar een geslaagd project!

De streams zijn hier terug te kijken: eyecons.com/kanalen/korfbalnl

Hieronder een compilatie gemaakt door Pieter Borst.

 

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

3 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes