Winkelwagen (0)

Maaike Lof keert terug bij Dalto

We zijn verheugd om te kunnen laten weten dat Maaike Lof terugkeert bij Dalto. Zij gaat vanaf seizoen 2024/2025 aan de slag als trainer-coach van Dalto 3. Als Technische Commissie zijn we daar uiteraard erg blij mee!

Maaike heeft in het verleden bij Dalto gespeeld en was ook als trainer-coach al actief bij onze jeugdopleiding, waaronder de B1. Zij is voor sommigen dus geen onbekende. Afgelopen twee seizoenen maakte zij onderdeel uit van de staf van de selectie van Synergo uit Utrecht, waarmee zij tijdens de veldcompetitie nog uitkomt tegen Dalto 1. Na de zomer keert zij dus terug bij Dalto, met de intentie om in ieder geval twee seizoenen actief te zijn bij Dalto 3.

Afbeelding van WhatsApp op 2024 04 04 om 19.56.48 02dad686 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Maaike over deze stap:

“Ontzettend leuk om na een aantal jaren van afwezigheid terug te keren bij Dalto. In de gesprekken met de TC en een vertegenwoordiging van de spelersgroep is mij duidelijk geworden waar het derde staat, wat zij de komende jaren willen bereiken en wat zij denken nodig te hebben. Dit sluit aan bij mijn visie op korfbal en hoe TC, spelers en trainer samenwerken om te blijven ontwikkelen. Ik kijk met vertrouwen en plezier uit naar de samenwerking.”

De Technische Commissie is nog op zoek naar verdere invulling van de staf van Dalto 3. Daarover volgt hopelijk snel nader bericht.

Namens de Technische Commissie

Robin Meerman

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes