Winkelwagen (0)

Micha Batenburg maakt de stap van SKF naar Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Persbericht Dalto

Micha Batenburg, Daltosite

Micha Batenburg

Driebergen, 30 mei 2023

Na Yoni Bulterman, Enza Bulterman en Anne Dorsman, maakt ook Micha Batenburg met ingang van het nieuwe seizoen de overstap naar Dalto/Klaverblad Verzekeringen.

Batenburg (22), inwoner van Wijk bij Duurstede, stelt zich voor: “Als kleine jongen was ik al fanatiek bezig met korfbal. Ik ben dan ook begonnen met korfballen bij Viking. De afgelopen zes jaar heb ik bij SKF in Veenendaal gespeeld en dus vanaf komend seizoen in het shirt van Dalto. Ik ben iemand die keuzes maakt op basis van gevoel. En dat gevoel is bij Dalto meer dan aanwezig. De club leeft en de stijl van spelen kenmerkt zich door doorzetten en attractief korfbal. Ook ik wil het beste uit mezelf halen en dat wil ik doen bij Dalto”.

Edwin Wolswinkel namens de TC over de komst van allrounder Batenburg: “Op initiatief van Micha zijn we (TC en staf) in gesprek gegaan met elkaar. Erg mooi om te zien dat een jongen uit de regio, nu bewust kiest voor Dalto en daarmee een nieuwe uitdaging aangaat. We heten Micha welkom bij de geel-zwarte familie”.

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes