Winkelwagen (0)

Michelle krijgt Klavertje!

20230327 Dalto Klavertje Michelle

Vorige week, tijdens de ALV, is Michelle van der Wilt in het zonnetje gezet. Michelle heeft van het bestuur deze ALV het Klavertje gekregen. Het bestuur doet dit om aandacht te geven aan al die leden, ouders en anderen die zich week in week uit enthousiast en met veel toewijding inzetten om de vereniging draaiende te houden.

Iedereen in ’t zonnetje zetten en belonen met een symbolisch Klavertje gaat wat ver, vandaar dat twee keer per jaar een of enkele vrijwilligers als vertegenwoordiger van de grote groep worden verrast. Deze keer dus voor Michelle van der Wilt die zich met veel enthousiasme al jaren inzet voor de jongste jeugd als het gaat om training geven bij de kangoeroes, voorzitter tot een jaar geleden van de jeugdcommissie, samen met andere (jeugd)leden organiseren van clinics op basisscholen en al twee keer op rij een zeer geslaagde jeugdinstuif! Sinds dit jaar als voorzitter van de commissie ledenwerving ledenbehoud die zich gaat bezighouden met het werven van nieuwe leden én op welke manier leden behouden kunnen worden. Michelle is gedreven, weet haar enthousiasme over te brengen op anderen, draait haar hand er niet voor om, om onder tijdsdruk nog even een spelschema in elkaar te draaien!

Michelle bedankt! En natuurlijk ook alle andere vrijwilligers die hebben geholpen bij deze jeugdactiviteiten en niet te vergeten alle vrijwilligers die actief zij voor de vereniging, bedankt!

Heidi

 

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes