Winkelwagen (0)

MTC Fysiotherapie, nieuwe bordsponsor

 

MTC fysiotherapie

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

MTC Fysiotherapie is gevestigd in twee locaties in Zeist, op de Kroostweg en op de Laan van Vollenhove en is al ruim 20 jaar meer dan een fysiotherapiepraktijk alleen!

MTC Fysiotherapie is een gecertificeerd Plus- en klantgerichte praktijk. Er werken negen  fysiotherapeuten met meerdere specialismen, zoals o.a. Manuele therapie en Sportfysiotherapie in onze praktijk.

Verder hebben wij een echo in huis waarmee wij bij sportblessures een snelle diagnose kunnen stellen. Bovendien werken wij samen met ons eigen netwerk van (sport)artsen, orthopeden, psychologen en therapeuten.

Door onze jarenlange ervaring en sportieve achtergrond weten we wat er in sporters omgaat. Hierdoor kunnen wij gericht sporters begeleiden. Waarbij wij ons, naast de preventie, ook bezighouden met het behandelen van sportblessures  voor een snelle terugkeer naar de sport.

“Wij wensen u een blessurevrij seizoen toe”.

Team MTC Fysiotherapie

[av_gallery ids=’18797,18798,18799,18800′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

 

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes