Winkelwagen (0)

MTC Fysiotherapie, nieuwe bordsponsor

 

MTC fysiotherapie

[av_hr class=’invisible’ height=’8′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

MTC Fysiotherapie is gevestigd in twee locaties in Zeist, op de Kroostweg en op de Laan van Vollenhove en is al ruim 20 jaar meer dan een fysiotherapiepraktijk alleen!

MTC Fysiotherapie is een gecertificeerd Plus- en klantgerichte praktijk. Er werken negen  fysiotherapeuten met meerdere specialismen, zoals o.a. Manuele therapie en Sportfysiotherapie in onze praktijk.

Verder hebben wij een echo in huis waarmee wij bij sportblessures een snelle diagnose kunnen stellen. Bovendien werken wij samen met ons eigen netwerk van (sport)artsen, orthopeden, psychologen en therapeuten.

Door onze jarenlange ervaring en sportieve achtergrond weten we wat er in sporters omgaat. Hierdoor kunnen wij gericht sporters begeleiden. Waarbij wij ons, naast de preventie, ook bezighouden met het behandelen van sportblessures  voor een snelle terugkeer naar de sport.

“Wij wensen u een blessurevrij seizoen toe”.

Team MTC Fysiotherapie

[av_gallery ids=’18797,18798,18799,18800′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

 

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

4 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes