Winkelwagen (0)

0 likes

Nico Dorresteijn 89 jaar én balsponsor!

Nico Dorresteijn 89 jaar!

Mooi bloemetje voor onze seniorsupporter Nico Dorresteijn.

Afgelopen zaterdag werd hij 89 jaar! Tsja en als je verjaardag op zaterdag valt, dan vier je die bij je club, in Hoenderdaal. Nico is niet zo van de moderne fratsen, heeft geen computer en al helemaal geen smartphone. Hij komt dus op zaterdag al vroeg naar Driebergen vanuit zijn woonplaats Amersfoort en bekijkt dan, op zijn vaste zitplaats, alle wedstrijden die voorbij komen. De wedstrijden van het eerste krijgt hij wel keurig op een briefje thuisgestuurd, wel zo handig toch?

“Zet mij er maar op voor de wedstrijdbal bij het tweede, op 21 januari”, gaf hij een paar weken geleden door. Precies op zijn verjaardag dus, dacht dat niemand dat wist. Maar genoot van de onverwachte bloemen, het overhandigen van ‘zijn wedstrijdbal’ én van het ‘lang zal hij leven’ dat door de aanwezige supporters werd gezongen.

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes