Winkelwagen (0)

Nieuwe website van Dalto/Klaverblad Verzekeringen is live!

Met trots presenteren wij vanaf vrijdag 1 september, de nieuwe website van Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Met mooie leader, handige zoekfunctie, herkenbare uitstraling, achter de schermen veel mogelijkheden en snelheid.

Vanaf maart 2021 is in kleine groep met Wendy Kroes, Patrick Rietdijk en Heidi de Kam gestart met het nadenken over een opvolger voor het Antilopenuitslagensysteem. De centrale vraag was: wat is van belang bij alle informatiestromen, voor interne en externe communicatie en welke systemen zijn hiervoor beschikbaar? Dit viel samen met het opstellen van een nieuw beleidsplan, waarin communicatie een belangrijk onderdeel is.

De groep is in voorjaar 2022 uitgebreid met Hans Bomer en Jan Slettenhaar van het webteam. In de coronatijd werd vooral digitaal overlegd en zoveel mogelijk informatie opgehaald, waaronder ervaringen bij korfbalvereniging Wageningen. Intussen was het besluit genomen, met goedkeuring van het bestuur, een nieuwe website te laten maken. Om actieve jonge spelers te betrekken zijn Fleur Kroes, Fenna Cavelaars en Kyra Zoontjes mee gaan denken. Wat trekt de aandacht, welk nieuws staat vooral op de voorgrond en wat voor websites hebben andere korfbalverenigingen?

In maart 2023 kregen we groen licht om Rick Memelink van WebsiteToday de opdracht te geven voor het ontwikkelen van onze nieuwe website.

Websitetoday Daltosite - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Met het grote voordeel dat Rick als Dalto-lid de vereniging goed kent. Vanaf dat moment is een kleine ontwikkelgroep bestaande uit Rick, Jan, Hans en Heidi druk geweest om de website verder vorm te geven en opvolging van het Antilopensysteem via Sportlink te regelen. Een kleine tip van de sluier werd tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond gepresenteerd. Toen was het nog een hele uitdaging de website voor het nieuwe seizoen “live” te krijgen. Achter de schermen is afgelopen zomer hard gewerkt om een nieuwe indeling te maken, oude berichten en foto’s over te zetten en de laatste details te regelen.

Wat nog volgt is het inrichten van een vrijwilligersmodule voor rijrooster, bardiensten, jurytafel etc. Dat neemt nog wat tijd in beslag, want het blijft tenslotte vrijwilligerswerk. Om met een lange aanloop uiteindelijk binnen een half jaar een nieuwe website te hebben staan, dat is zeker een prestatie om trots op te zijn!

Heidi

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes