Winkelwagen (0)

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

NK VELDKORFBAL DRIEBERGEN LOGO - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
Dalto logo rgb - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Dalto/Klaverblad Verzekeringen in Driebergen organiseert op zaterdag 22 juni 2024 voor de derde keer het NK Veldkorfbal en is dan gastheer voor heel korfballend Nederland. Wie wordt Nederlands Kampioen Veldkorfbal?!

Het NK Veldkorfbal wordt evenals vorig jaar op één dag georganiseerd. Het gaat om de finales van A-junioren, B-aspiranten, C-aspiranten en de D-pupillen én natuurlijk de Ereklasse. Het belooft een mooie dag te worden met veel korfbalplezier en spannende wedstrijden.

Om 11:30 uur is de finale van de D-pupillen. Om 13:15 uur is de finale van de C-aspiranten, om 15:00 uur de finale van de B-aspiranten en om 17:00 uur de finale van de A-junioren. De Ereklasfinale voor senioren wordt om 19.00 uur gespeeld. Na elke wedstrijd zal meteen de prijsuitreiking plaatsvinden.

Programma NK Veldkorfbal 2024:

11.30 uur SKF D1 – Dalto/Klaverblad Verzekeringen D1
13.15 uur TOP/IAA fresh C1 – Refleks C1
15.00 uur GG/RMcD Huis Emma B1 – PKC/Vertom B1
17.00 uur DVO/Transus A1 – Fortuna A1
19.00 uur Fortuna 1 – DVO/Transus 1

 
Nederlands kampioenschap veldkorfbal 2024 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
Foto: Marco Spelten

Wij hopen op een mooie dag met veel sportplezier, spannende finales en zien jullie graag op zaterdag 22 juni bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen!

Praktische informatie

Kaartverkoop
Om 10:00 uur is het terrein geopend en start de kaartverkoop. Vanaf 12 juni is de voorverkoop van de kaartjes gestart!  Zie de online ticketshop!

Bereikbaarheid
Dalto/Klaverblad Verzekeringen De Woerd 1, 3972 KD Driebergen-Rijsenburg. Is de parkeerplaats bij Dalto vol, dan kan worden uitgeweken naar Health Center Hoenderdaal, Hoendersteeg 7 in Driebergen op een paar minuten loopafstand.

Advies is om zoveel mogelijk te carpoolen en met openbaar vervoer te komen. Bussen kunnen NIET bij het terrein van Dalto/Klaverblad Verzekeringen komen. Navigatie voor bussen, Hoendersteeg 7, Driebergen.

Entreeprijs
Tot en met 17 jaar is de entree € 3,50
Vanaf 18 jaar is de entree € 7,50
Voor 65+ is de entree € 3,50

Ben je een KNKV-legitimatiehouder en wil je naar de NKD bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen, meld je dan vóór vrijdag 12:00 uur aan via competitie@knkv.nl. We hebben een maximum aantal ‘plaatsen’. Vrijdag 21 juni 2024 krijg je bericht of je hiervan gebruik kunt maken.

Horeca

Om 10 uur zijn het terrein en de bar voor verkoop van koffie/thee, frisdrank, lekkere broodjes etc. geopend.

Vier van de vijf wedstrijden welke plaatshebben op de finaledag betreffen jeugdwedstrijden. Het meenemen van alcoholische consumpties naar het veld is niet toegestaan. Na de gespeelde B-finale vanaf 15:00 uur is de bar geopend voor alcoholische consumpties, maar hier geldt: met mate! Onze vrijwilligers (en beveiliging) zullen toezien op verantwoord alcoholgebruik. Consumpties zijn te verkrijgen tegen inlevering van NK-munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de entree van de Dalto-accommodatie, kosten zijn € 2,50 per munt.. Ons sportpark is daarnaast rookvrij.

Livestream
Alle wedstrijden zijn via deze livestream (Eyecons) te volgen!

Verder is er een Business-seat met lekkere hapjes! Heb je vragen stel deze dan door een mail te sturen naar: NK@Dalto.nl

Dalto logo rgb - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen
klaverblad logo 2024 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen