Oproep!

De competitie start, maar we staan voor een grote uitdaging

Aankomende zaterdag gaat de competitie voor de breedteteams verder en start de nieuwe competitie voor de wedstrijdteams. Het is vanwege de besmettingen en quarantaineverplichtingen een grote uitdaging om elke week alle teams compleet te krijgen. We roepen daarom iedereen op om samen de schouders eronder te zetten en er samen voor te zorgen dat zo veel mogelijk teams hun wedstrijd kunnen spelen. Wat houdt dat in?

  • We hebben de coaches gevraagd om met ons mee te denken, actief te communiceren over de problemen die ontstaan, spelers te stimuleren om zo veel mogelijk in te vallen in andere teams als dat kan en flexibel te zijn bij het regelen van invallers en reserves.
  • Via deze weg willen we spelers (en ouders) oproepen om (hun kinderen) zo veel mogelijk bij andere teams in te (laten) vallen als er een vraag vanuit een ander team komt.
  • Het kan voorkomen dat een wedstrijd de komende tijd niet doorgaat. Dat gaat altijd in overleg met de Technische Commissie, omdat we ook aan de regels van het KNKV moeten voldoen.

Ondanks alles wensen we iedereen veel plezier en succes toe!

Namens de Technische Commissie

Robin Meerman