Winkelwagen (0)

Overlijdensbericht

Erevoorzitter Kees Olthof
Kees Olthof, tijdens een wedstrijd van Dalto 1 tegen KZ 1, in gesprek met Fia Nooteboom.

Afgelopen weekend ontvingen wij het verdrietige bericht dat Kees Olthof op 89-jarige leeftijd is overleden.

Van 1973 tot en met 1978 was hij voorzitter van Dalto en zeer begaan en betrokken bij de ontwikkeling van onze club. Het was de tijd van de opkomst van Dalto als topclub, met de eerste landskampioenschappen van jeugdteams (aspiranten en junioren). De vereniging groeide sterk en voor het eerst kwamen er discussies over het belang van ”prestatiesport”. De vereniging werd groter en er kwam een nieuw clubhuis. In 1976 werd ”De Kletskorf” geopend. De zaalwedstrijden werden toen nog buiten Driebergen gespeeld.

Kees Olthof was sterk betrokken bij sporthal Hoenderdaal. Met name voor de komst van een sporthal in Driebergen heeft hij zich bijzonder ingezet. Niet voor niets is hij benoemd tot erevoorzitter van Dalto.

Nog vele jaren was hij trouw supporter van Dalto. Tot een paar jaar geleden kwam Kees Olthof als lid van de Club van 100 nog een enkel keertje naar Hoenderdaal en naar De Woerd voor een belangrijke of bijzondere wedstrijd. Zijn gezondheid liet hem echter meer en meer in de steek.

Wij zijn dankbaar voor wat Kees Olthof in de jaren zeventig voor Dalto heeft betekend en wensen zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe bij dit verlies.

Vrijdag 31 maart om 13.00 uur, zal in het Hoge Licht de dankdienst voor zijn leven worden gehouden. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden.

Namens het bestuur,
Nicolette van Wijk

Rouwkaart Kees Olthof

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes