Dankbetuiging van de familie Oele

20221017 Dankbetuiging ivm overlijden Riekje Oele

Lieve Dalto vrienden,

Via deze weg willen wij jullie graag bedanken voor alle lieve berichten, telefoontjes, bloemen en steun die we van jullie hebben ontvangen na het verlies van Riekje. We gaan haar allemaal ontzettend missen. Een échte Dalto-moeder helaas niet meer langs de lijn, maar wel voor altijd in ons hart.

We waarderen alle steun enorm. Bij Dalto strijden we samen, winnen we samen, maar verliezen we ook samen. Mooi dat een vereniging daar zo waardevol in kan zijn.

Wietse, Renske, Jesper en Bjorn en de kinderen


3 oktober 2022

Rouwkaart hier downloaden


Helaas moeten we een heel triest bericht met jullie delen. Op zaterdag 1 oktober bereikte ons het trieste bericht dat Riekje Oele na een kort ziekbed is komen te overlijden.

Riekje was een graag gezien persoon bij Dalto en een zeer trouwe fan van de club. Maar bovenal was zij de vrouw van Wietse, moeder van Renske en Jesper, oma van Mischa, Lukas en Daan.

Voorafgaand aan de wedstrijd van Dalto 1 tegen Groen Geel 1, dinsdagavond 4 oktober a.s. om 21:00, zullen we samen een minuut stil zijn.

Via deze weg veel sterkte en kracht toegewenst aan Wietse, Jesper, Renske, Bjorn, Mischa, Lukas en Daan met dit grote verlies.

Ben Mansvelder, voorzitter Dalto


Riekje is opgebaard in Afscheidshuis Beek & Rooyen, Laan van Beek & Rooyen 40 te Zeist. Er is aldaar gelegenheid tot condoleren op woensdag 5 oktober van 20.00 tot 21.00 uur.

Op vrijdag 7 oktober wordt in besloten kring afscheid van haar genomen in Crematorium Zeister Boslust te Zeist.

Er is een digitaal condoleanceregister geopend op www.voorneveld-uitvaartzorg.nl.