Winkelwagen (0)

Reanimatie-cursus en AED bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Steeds vaker komen er berichten dat sporters tijdens het sporten een hartstilstand krijgen.

Bij Dalto sporten iedere week heel veel mensen. In de kantine hangt een AED maar wat zou het fijn zijn als er dan ook voldoende mensen op het veld aanwezig zijn die er mee kunnen werken. Vanuit Dalto organiseren wij nu een paar cursussen om te leren reanimeren en de AED op de juiste manier te gebruiken.

Er zijn twee cursussen gepland, een basiscursus voor mensen die nog niet eerder een cursus gevolgd hebben (duur van de avond drie uur) en een opfris- en vervolgtraining voor herhalers (duur van de avond twee uur). De cursussen zullen in ons clubhuis gegeven worden.

De kosten van de cursus zijn € 37,50 voor de basiscursus en € 27,50 voor de opfriscursus. Als je een aanvullende verzekering hebt, kun je deze kosten bij bijna alle verzekeraars declareren. Je kan dit overigens pas declareren nadat de cursus geweest is. De kosten vallen niet onder je eigen risico.

Per avond kunnen 12 mensen zich inschrijven. Als er meer belangstelling is dan er ruimte is op de avonden dan gaan wij extra cursussen inplannen. Hoe meer mensen deze cursussen volgen, hoe beter! Mocht de avond al vol zijn, stuur mij even een mail dat je belangstelling hebt en voor welke cursus dan gaan wij kijken naar een extra avond.

Geplande avonden:

Maandag 25 maart: basis van 19.00-22.00 uur, opfris van 20.00-22.00 uur
Woensdag 3 april: basis van 19.00-22.00 uur, opfris van 20.00-22.00 uur

Inschrijven kan via deze link.

Vanuit het bestuur hopen wij dat er veel mensen zich gaan aanmelden.

Rosemarie Wielinga-de Winter

0653 645420; r.wielinga@wielinga.eu

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes