Winkelwagen (0)

0 likes

Robin is Dalto-clubheld 2018!

Robin, Dalto clubheld

Een aantal weken geleden startte de AD Clubhelden-campagne. Leonie Giltaij, die door haar arbitrage-aktiviteiten veel met Robin en Ron te maken heeft en merkt hoeveel tijd beide clubhelden in onder anderen de arbitrage steken, bedacht dat zij bij uitstek geschikt waren voor een nominatie. Prima initiatief Leonie!

Zaterdagavond, in de rust van het eerste, werd bekend gemaakt dat Robin Meerman in onze gemeente de meeste stemmen heeft vergaard. De D-side-jeugd verraste hem met twee dozen Merci. Merci, voor het vele werk dat Robin voor onze club verzet!

Mede-Daltokandidaat Ron Spruit eindigde als vierde in de eindstand. Ook voor Ron geldt een welgemeend Merci!

[av_gallery ids=’34517,34520,34519′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Merci!

Bekijk hier de eindstand van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.


 

22 november 2018

Ron en Robin, Dalto clubhelden

Vandaag ontvingen wij per mail het bericht dat onze stuwende krachten Ron Spruit en Robin Meerman zijn genomineerd voor de verkiezing Clubhelden van de Amateursport. Zij steken enorm veel energie in onder anderen de arbitrage bij Dalto en verdienen dubbel en dwars onze stemmen.

Ook niet verkeerd, de winnaar verdient maar liefst 10.000 euro voor Dalto. Op dit moment heeft onze ‘buurman’ Hans van Vugt een aardige voorsprong, dus we moeten er even tegen aan.

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes