Winkelwagen (0)

Samen bouwen aan de toekomst…

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Dit is het jaar van de nieuwe accommodatie. En om het financiële plaatje helemaal rond te krijgen hebben we jullie hulp nodig. Er zullen diverse acties op touw gezet moeten worden om geld binnen te halen voor de inrichting van de kantine, het terras, etc. Immers, voor mooie feesten, voor Peter’s saté, voor een pupillennacht, het hemelvaarttoernooi of gewoon voor een lekker biertje, is een gezellige kantine met een mooi terras een must!

Het hemelvaarttoernooi op 5 mei a.s. is natuurlijk een uitgelezen kans: iets met eieren werpen, een minuut strafworpen nemen, of een kleine extra bijdrage in de fooienpot. Leef je uit, niets is te gek!

Doe mee en tuig met je team of met je commissie een leuke actie op!

De eerste actie hebben jullie pas al gezien: Fieke verkocht knuffels en haalde de eerste honderden euro’s binnen. En we hebben al signalen over acties met stroopwafels en orchideeën, een veiling (wellicht op de einddag) en het bakken van muffins. Ook de selectie denkt volop na over een ludieke actie. Maar….. er is nog veel meer te bedenken: een sponsorloop voor de jeugd, een hoge hakken-race, de schotcompetitie, een loterij of een pubquiz.

De obligaties: help Dalto tegen gunstige voorwaarden

Zoals in de bestuurstaal al aangegeven hebben we de Dalto-obligaties in het leven geroepen. Nog een keer heel in het kort: deze obligatie is een geldlening waar een kleine rente tegenover staat. Deze lening wordt vervolgens onder de nodige voorwaarden afgelost. De obligaties vertegenwoordigen een waarde vanaf € 2.500,–. Maar ook  andere bedragen zijn bespreekbaar. Meer mag natuurlijk altijd 😉
Maar vind je het bedrag te hoog? Ook dan zijn er mogelijkheden! Neem contact op met Paul van de Griendt (voorzitter@dalto.nl) of Ben Mansvelder (b.mansvelder@mansvelder.eu) om dit te bespreken.

Actie, actie en nog eens actie

Via de website en via facebook houden we jullie op de hoogte van de  geplande acties en de tussenstanden. Samen gaan we voor 50.000 euro! Overweeg een obligatie of doe mee aan een van de acties die de komende periode ongetwijfeld gaan komen!

Wilt u zelf een bedrag doneren? Dat kan op rekeningnummer NL35 INGB 0004 9995 46 (tnv Stichting ondersteuning korfbalbeoefening Driebergen).

Gaan we met elkaar voor een mooie nieuwe kantine? We rekenen op jullie!

Namens het bestuur,
Nicolette van Wijk
secretaris@dalto.nl
06 – 30 842 478

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

5 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes