Winkelwagen (0)

Samen komen wij deze moeilijke periode te boven!

“Samen komen wij deze moeilijke periode te boven”, dat waren de woorden van Mark Rutte en zo is het ook precies: Samen!

Natuurlijk missen we elkaar, de gezelligheid van het team, het samenwerken als staf en als vrijwilligers, het contact, het samenspel in de wedstrijd, het geinen na afloop in het clubhuis en in de kleedkamer, de Zaterdagavondcafé’s.

Gelukkig hebben we FaceTime, Skype en videobellen via WhatsApp. Maar heeft iedereen dat, weten we allemaal hoe dat werkt? Hoe kunnen we deze middelen inzetten om betrokken te blijven bij elkaar en bij de club?  Hoe kun je de komende maanden fit blijven? Wat zijn de financiële gevolgen voor Dalto? Hoe kunnen we voor elkaar zorgen? En ……welke vragen leven er nog meer onder jullie?

Wat kunnen we doen?
Wat kunnen we doen nu ons sportveld en clubhuis gesloten zijn tot 1 juni? Om de vragen die onder jullie leven te kunnen beantwoorden wil het bestuur een Dalto Q&A (Vraag en antwoord) opstarten.
Daarnaast overweegt het bestuur jullie een korfbalprogramma aan te bieden waarbij we gebruik maken van de mogelijkheden die social media bieden. Zodra we hier meer over weten zullen we jullie informeren.

Tenslotte, hoe kunnen we elkaar helpen en voor elkaar zorgen?
Het bestuur is blij dat een van onze leden het initiatief neemt om de actie ‘daltohelpt’ op de starten.

Heb je vragen?
Stuur je mailtje naar voorzitter@dalto.nl en vermeld daarin de vraag, je naam, telefoonnummer en adres. Als je vraag relevant is voor iedereen dan nemen we deze op in het Q&A overzicht. Anders krijg je een persoonlijke reactie op je vraag.

Het bestuur

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

4 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes