Winkelwagen (0)

5 likes

Seniorentrainers: bedankt!

Afgelopen zaterdag stond in het teken van afscheid nemen bij de seniorenteams.

Bij Dalto 3 werd afscheid genomen van Mathieu van Leeuwen en Milo Valk. Mathieu startte in seizoen 2021/2022 en stond de afgelopen twee seizoen samen met Milo aan het roer bij Dalto 3. Zij sloten hun succesvolle samenwerking, met onder andere het kampioenschap in de Reserve Hoofdklasse, in stijl af met een overwinning op Mid-Fryslรขn/ReduRisk 2. Daarmee eindige Dalto 3 wederom bovenaan.

Afbeelding van WhatsApp op 2024 06 09 om 11.41.04 a41382e9 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Dalto 6 nam afscheid van Ellen Brouwer, Jan Wielinga en Alex Ketting. Jan en Alex zijn inmiddels bekende gezichten bij Dalto 6, want al meerdere seizoenen staan zij voor deze groep klaar. Afgelopen seizoen kwam Ellen daarbij. Met een spannende wedstrijd tegen Fortissimo 3 (16-15 winst) namen zij gisteren afscheid van hun team.

En bij Dalto 8 werd afscheid genomen van Judith van Roon. Zij combineerde afgelopen seizoen de begeleiding van de A2 met het training geven aan Dalto 8. Afgelopen vrijdag vertelde Judith me nog hoe leuk het is om bij Dalto 8 training te geven, omdat ze ongekend fanatiek zijn.

Vooralsnog nemen deze trainer-coaches afscheid, maar wellicht dat we hen in de toekomst nog eens langs de lijnen terug zien. Voor nu in ieder geval: dank voor ieders inzet de afgelopen seizoenen!

Namens de Technische Commissie

Robin

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes