Winkelwagen (0)

Slaapplaatsen gezocht voor drie nachten

Gezocht volgend weekend slaapplaatsen voor drie nachten voor spelers van Benfica Portugal

Al een aantal jaren komt de Portugese landskampioen Benfica bij Dalto trainen voordat ze naar een toernooi gaan. Dit jaar komen ze zaterdag 25 november aan en vertrekken ze dinsdagmorgen 28 november naar Marki in Polen om de 2e ronde van de Champions League te spelen. Benfica moet met een heel klein budget al dit soort zaken regelen. Zij kunnen in de kantine slapen maar in de kleedkamer gaat het licht aan als er iemand beweegt. In de kantine zelf zal er zaterdag na de wedstrijd vast wat gedronken worden omdat wij gewonnen hebben dus ben ik voor 15 mensen op zoek naar een slaapplaats.

Wij hebben al vaker spelers van Benfica in huis gehad, Carel was de eerste keer nog een F-spelertje. Ze zijn alleraardigst, helpen je graag even en zijn superblij dat ze een bed hebben. Ook bij mensen buiten Dalto hebben al eens spelers geslapen. Overdag gaan ze trainen of verblijven in de kantine waar ze in principe ook zelf voor het eten zorgen.

Zaterdagmiddag komen ze aan in Eindhoven. Ze hebben twee busjes gehuurd en komen daarmee naar Driebergen. ’s Avonds zullen ze in Hoenderdaal zijn. Zondag is het de bedoeling dat ze een wedstrijd gaan spelen tegen een gelegenheidsteam van Dalto om 16.00 uur in De Tol in Bunnik.

Wie-o-wie heeft er een slaapplaats beschikbaar. Bij ons kunnen er drie mensen slapen, dus nog 12 plekken gezocht. Super bedankt namens alle spelers van Benfica! Wij weten uit ervaring dat het erg leuk is en dat je er weinig werk aan hebt.

Rosemarie Wielinga-de Winter

06 5364 5420

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes