Winkelwagen (0)

Spannende wedstrijden, D1 naar finale!

Wat een dag voor Dalto was het deze zaterdag! Drie jeugdteams die in de halve finales streden om zicht te houden op het kampioenschap van Nederland, met als uitkomst dat de D1 zich mag gaan opmaken voor de finale.

De dag werd onder het toeziend oog van heel veel supporters en een fanatieke D-Side afgetrapt door onze C1. Zij speelden tegen PKC/Vertom C1 een super spannende wedstrijd, die vlak voor tijd door PKC werd beslist en eindigde in 11-12 (bekijk de wedstrijd hier terug). Daarna was het de beurt aan de D1. En die maakten het niet minder spannend! Na een voorsprong kwam SKF D1 goed terug. Ook deze wedstrijd eindige met één punt verschil met 9-8 in het voordeel van Dalto. Op naar de finale volgende week (bekijk de wedstrijd hier terug)! Als laatste stond de B1 op het programma tegen Avanti/Post Makelaardij B1. De B1 startte goed en had lang een voorsprong, maar Avanti knokte zich terug en ging er uiteindelijk met 19-23 met de winst vandoor (bekijk de wedstrijd hier terug).

Als vereniging zijn we trots op onze jeugdteams en wat zij vandaag hebben laten zien! Verslagen, foto’s en video’s volgen snel. Uiteraard wensen we via deze weg PKC/Vertom C1 en Avanti/Post Makelaardij B1 volgende week veel succes.

Dalto D1 op weg naar de finale
De D1 gaat zich aankomende week voorbereiden op de finale. Zij spelen op zaterdag 6 april om 12.30 uur in de Maaspoort in Den Bosch. Meer informatie daarover volgt in de loop van aankomende week. Houd de website daarvoor in de gaten.

Veldcompetitie
Op zaterdag 6 april begint ook de competitie op het veld, die wedstrijden gaan in principe gewoon door (inhaalwedstrijden moeten anders midden in de meivakantie gespeeld worden). Iedereen die niet hoeft te spelen, zien we uiteraard in Den Bosch!

Forza Dalto!

Ander nieuws

Stichtse Courant: “Adriaan van Dijk trots op Dalto D1”

10 likes

Team in het zonnetje!

3 likes

Daltokamp 2024

4 likes

Dalto zoekt (assistent) trainer-coach voor Dalto 2

5 likes