Winkelwagen (0)

Sponsorcommissie op vol vermogen!

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Na een jaar leuren, gesprekken voeren en enthousiasmeren is het gelukt om een volwaardige sponsorcommissie op te richten. In de sponsorcommissie zijn diverse specialisaties en generaties vertegenwoordigd. Wat hebben we gemeenschappelijk..? Natuurlijk een geel-zwart hart! Met gepaste trots stelt de sponsorcommissie zich voor aan de vereniging. Daarnaast een klein inzicht in wat jullie kunnen verwachten in het aankomende seizoen.

Business Club Dalto Driebergen in oprichting!

Vanaf minuut 1 betrokken bij de oprichting van de sponsorcommissie is Steven van Raffe. Steven is sinds zijn komst naar onze vereniging op diverse fronten actief en blijkt op al die fronten, een, meer dan, toegevoegde waarde. Vanuit zijn commerciële functie bij Computer Lease Nederland brengt Steven de nodige expertise in. Steven kent als geen ander het belang van een goed netwerk. De doelstelling die Steven zichzelf heeft gesteld is om een volwaardige Business Club op te richten. Niet alleen Steven is betrokken bij het opzetten van de Business Club, want ook Milo Valk is hier nauw bij betrokken! Ook Milo is geen onbekende binnen de vereniging en ook de combinatie met Steven is niet nieuw! De eerste partijen zijn aangehaakt om van deze Business Club een succes te maken! Interesse om ook deel uit te maken van dit zakelijke korfbalplatform en daarmee de vereniging te ondersteunen? Dat kan! Steven en Milo verstrekken je met alle plezier extra informatie. businessclub@dalto.nl of kijk op de pagina op LinkedIn: www.linkedin.com/company/dalto-driebergen

Merchandise komt terug!

René Siedsma heeft zichzelf opgeworpen om in overleg met de D-side te kijken naar passende merchandise voor de vereniging en de D-side. Hoodies, polo’s, sleutelhangers en wie weet wat er nog meer gaat komen! Samen met Milo kijkt Rene ook naar de opties om op onze fantastische nieuwe website een heuse webshop in te richten, zodat ook geïnteresseerden buiten de vereniging merchandise kunnen bestellen! Heb je ideeën met betrekking tot de merchandise, meld je dan vooral bij René!

Een hapje eten doen we bij….?

Uiteraard bij de lokale horecasponsors! Met Frits de Gooijer in de geledingen hebben we bij uitstek iemand binnen boord die zijn weg weet te vinden binnen de horecawereld. Frits zal richting de lokale en regionale horeca onze ambassadeur zijn. De eerste positieve berichten zijn inmiddels binnen. Uiteraard worden succesverhalen gedeeld. Kijk ook niet raar op als er binnenkort een maandelijks recept online komt vanuit één van de horecapartners of dat er in de kantine een gerecht van de maand beschikbaar komt. Frits gaat ons zeker verrassen!

Geen ruimte meer langs het veld!

Heel korfballend Nederland kent Peter vd Berg aka “Berg”! Ook de Berg heeft zich aangemeld bij de sponsorcommissie en wel met een heel specifiek doel, namelijk het volhangen van alle velden met sponsorboarding. Niet alleen tijdens het veldseizoen, maar ook tijdens het zaalseizoen moet, om met Peters woorden te spreken, rondom alles vol! Een toegankelijke manier van sponsoring en een leuke eerste kennismaking met sponsoring bij Dalto! Ook op dit vlak kunnen we binnenkort de eerste successen melden! Ook interesse in bordsponsoring? Binnen of alleen buiten? Of een combinatie? Neem contact op met Peter!

Naast bovengenoemde personen hebben ook Nicolette van Wijk en Ben Mansvelder een actieve rol binnen de sponsorcommissie als respectievelijk secretaris en coördinator. Algemene vragen met betrekking tot sponsoring? behoefte aan handvatten? Interessante leads of interesse in een functie binnen de sponsorcommissie. Laat het ons vooral weten via sponsoring@dalto.nl

Hoe kunnen jullie ons helpen om succesvol te zijn?
– eigen initiatief / iedereen kan een sponsor vinden en binden! Ga je zelf mee op zoek, bijvoorbeeld voor je eigen team?
– leads: ken, weet jij of ben je zelf iemand die wil sponsoren? Let us know!
– en…. extra handjes zijn altijd welkom.

Vriendelijke groet,

Ben Mansvelder
Bestuurslid Sponsoring & PR ckv Dalto

Ander nieuws

Livestreams Dalto/Klaverblad Verzekeringen (B1-C1-A3-4-3-8-6)

2 likes

Zaterdag Unitas – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

5 likes

Grote clubactie: We hebben geweldig nieuws!

1 likes

Eerste trainersbijeenkomst Sociale veiligheid

0 likes