Winkelwagen (0)

Team in het zonnetje!

20240406 Dalto D4 Kampioen - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Naast de rubriek vrijwilliger in het zonnetje wordt met enige regelmaat een team in het zonnetje gezet. In de rubriek Team in het zonnetje! worden verschillende teams voorgesteld om zo te laten zien wat hen bezighoudt, wat zij voor Dalto betekenen en wat hun korfbalplezier geeft. Na het 8e team van de senioren, het 7de team en de A4 van Dalto, is het nu de beurt aan het kampioensteam D4, bestaande uit: Eva, Jacey, Feline, Fenna, Laura, Maica, Meike, Noa, Sanne, Tisza en trainsters: Nicole, Sarah en Zonne. Feline, Fenna en Sanne konden niet bij het interview aanwezig zijn, maar hebben apart op een aantal vragen geantwoord.

Wat maakt jullie team bijzonder?

In koor: de vriendschap en de samenwerking, de trainsters en we zijn een gezellig meidenteam. Dit wordt ook door Fenna en Feline bevestigd en Sanne geeft nog aan dat we als team spelen en niet in aparte groepjes. De meiden vinden ook dat ze goede trainsters hebben!

Dit wordt door de trainsters bevestigd, er is onderling veel vriendschap, ze spelen goed samen, en dat zie je duidelijk tijdens het trainen en het spelen.

Waar moet de tegenstander beducht voor zijn? 

Voor verschillende dingen: de girlpower, iedereen kan scoren en ze zijn beter dan jongens! De trainsters geven aan dat aan het begin van het jaar dit team startte met veel eerstejaars en nieuwe meiden. Ze hebben het korfballen snel opgepikt en veel groei doorgemaakt dit jaar met elkaar.

Hebben jullie een yell?

Zeker: 3, 2, 1 Dalto!!!

Wat is jullie doel voor komend veldseizoen? 

Weer kampioen worden en een gezellig en leuk seizoen samen hebben met mooi weer.

Wat vinden jullie van de activiteiten die Dalto organiseert voor de jeugd? 

Heel leuk: Daltokamp, pannenkoekenbingo en het beachkorfbaltoernooi. Het oplopen wordt door Sanne nog genoemd als een superleuke activiteit. Kortom: Dalto organiseert veel activiteiten voor de jeugdleden.

Wat lijkt jullie leuk om in de toekomst als vrijwilliger te doen?

Ja! De meeste meiden noemen trainer en een aantal zou ook wel scheidsrechter willen worden.

Wat willen jullie nog kwijt?

Korfbal is voor iedereen. Niet opgeven als het slecht gaat!

De trainsters geven nog aan: het begin van het veldseizoen was heel zwaar, enorme verlieswedstrijden. Toch hebben ze doorgezet en niet opgegeven, heel knap! Doorzetters!

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes