Winkelwagen (0)

Teamsponsors SIMGroep en Ygrec stellen zich voor

[av_hr class=’invisible’ height=’7′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

Bart en Frank, jullie zijn sponsoren van de B1. Waarom Dalto en waarom specifiek de B1?
Ygrec-banner-Daltosite SIMGroep
Bart
Zelf ben ik nooit verder dan dan de B2 gekomen bij Dalto (ik vond zelf dat ik wel goed genoeg was voor de D1 ) , maar wel een aantal jaren actief lid geweest. Ik herinner me een leuke club vol gezelligheid en sportiviteit. Mijn neefje Mika en nichtjes Mirte en Nienke zijn nu lid van de club en dat maakt het ook leuk om te sponsoren. De reden voor het sponsoren van de B1 was/is dan ook dat Mika en Mirte hier spelen (Mika dan speelde).
Frank
Als inwoner van Driebergen en oud speler van Dalto draag ik de vereniging een warm hart toe. Mijn korfbalperiode ligt inmiddels ver achter me, maar ik heb goed herinneringen aan mijn tijd bij Dalto (ik gok de C t/m A jeugd). Zelf dus niet meer actief en mijn twee oudste zonen spelen bij de buren (FC Driebergen), maar mijn neef en nicht (Mika en Mirte Anbeek) spelen wel nog bij Dalto. Een jaar of drie geleden vroeg Mika mij om destijds de B1 in te sponsoren. Dat jaar werden ze direct 2de van Nederland, een fantastische prestatie. Het jaar erna speelde Mika en Mirte samen in de B1, hoe mooi is dat. En dit jaar speelt Mirte nog in het team en wilde we natuurlijk onze steun doorzetten.
Ygrec en Simgroep. Wat zijn dit voor bedrijven en voor welke dienstverlening kunnen mensen (business-to-consumer) of bedrijven (business-to-business) bij jullie terecht?
Bart
Ygrec Finance is een financiële dienstverlener voor het MKB met ons kantoor gevestigd in Baarn. We verzorgen administraties, maken jaarrekeningen, doen alle soorten belastingaangiftes, maar ons kantoor onderscheidt zich juist door de pro-actieve houding naar onze klanten toe. Het financiële verlengstuk van je organisatie die adviseert en meedenkt met de ondernemer. Even stil staan bij het verleden en heden, maar vooral kijken naar de toekomst!
Frank
Al meer dan 15 jaar werkt SIM samen met onze klanten en partners aan een betere e-overheid voor Nederland. Waar dit in eerste instantie vooral ging om goede informatievoorziening, zijn we met elkaar inmiddels steeds beter in staat om de afhandeling volledig digitaal te laten verlopen. Daar waar wenselijk uiteraard, want niet elke handeling van de overheid leent zich voor digitale afhandeling. SIMgroep is niet alleen marktleider, maar ook een toonaangevend bedrijf als het gaat om frontoffice oplossingen voor de e-overheid. De oplossingen zijn gebaseerd op een duidelijke visie op de e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde functionaliteiten voor een overheidsfrontoffice. “Wij maken het voor miljoenen burgers, iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid digitaal te regelen.”
Frank en Bart de Goede… familie van elkaar? Zelf afkomstig uit een korfbalnest?
Bart
Toevallig wel en allebei dus ook bij Dalto gekorfbald. Daarnaast dus ook Mika, Mirte en Nienke die er nog steeds spelen en Hilbert (zwager) en Cynthia (zus) die dat in het verleden gedaan hebben.
Frank
Zeker. Broers en dus familie van Hilbert, Cynthia, Mika, Mirte en Nienke. Niet perse echt een korfbalnest, maar we hebben er wel met plezier gespeeld. Het blijft een mooi spelletje en Dalto een erg leuke vereniging. Dus super als we dat op deze manier kunnen steunen
Ygrec-banner-Daltosite SIMGroep

 

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

5 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

4 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes