Winkelwagen (0)

3 likes

Thema-avond blessurepreventie

Na een eerste thema-avond over Veiligheid en Sportplezier, volgt op woensdag 14 februari een avond in het thema van blessurepreventie. Hoe toepasselijk om op Valentijnsdag stil te staan bij hoe we goed kunnen zorgen voor onze spieren, pezen en botten die ons als sporters zo dierbaar zijn! Daarnaast zien we de afgelopen tijd veel blessures bij onze jeugdspelers, dus ook daarom belangrijk om hier nu bij stil te staan.

De avond zal worden verzorgd door Paula Bos, fysiotherapeut en natuurlijk zelf ervaringsdeskundige op het hoogste niveau. Zij neemt ons mee in de oorzaken van blessures en bespreekt onderwerpen als belastbaarheid, preventie en een goede warming up en trainingsopbouw. Tot slot gaan we met elkaar opzoek naar de meest voorkomende blessures per leeftijdsgroep en stellen we hiervoor een preventieplan op.

Omdat in de jongste jeugd nog (bijna) geen blessures voorkomen, hoeven de trainers uit de F, E en D niet aanwezig te zijn. Mocht je het wel interessant vinden, voor je team óf voor jezelf dan ben je natuurlijk meer dan welkom!

De avond zal om 20.30 uur beginnen en ongeveer tot 21.45 uur duren.

Wij hebben er zin in en kijken ernaar uit op deze manier bij te dragen aan een fitter en beter Dalto!

Namens Hoofden Jeugdopleiding

Fernand en Floor

Tijd: 20.30 – 21.45 uur
Locatie: Dalto Kantine
Voor wie: C-, B- en A-trainers en andere geïnteresseerden

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes