Winkelwagen (0)

Thema-avond over mentale coaching     

Begin april, dus gaan we met z’n allen weer lekker het veld op. Maar niet voor iedereen, want onze D1 heeft eerst nog een welverdiende finale te spelen! Een fantastische prestatie opzich, evenals de C1 en B1 die tot vorige week nog in de race waren in de halve finale. Een prachtige ervaring voor onze jeugdspelers en trainers, maar ook best spannend! Hoe bereid jij je spelers hier als trainer op voor, en wat zeg je dan in zo’n voorbespreking? Daar gaat de thema-bijeenkomst van woensdag 10 april over.

Daniël van Munster, trainer van o.a. Oost<19, Unitas 2 en volgend seizoen Wageningen 1 zal ons deze avond meenemen in verschillende aspecten van mentale coaching. We zijn onwijs blij dat hij deze avond zijn ervaring met ons wil delen. Naast individuele begeleiding van spelers, zullen we ook ingaan op het stimuleren van teamgevoel. Vervolgens gaan we uiteen per leeftijdsgroep kinderen, om meer leeftijdsspecifiek te leren en ervaringen uit te wisselen.

Het belooft dus een super leerzame avond te worden over een thema dat soms misschien ondergeschoven kindje lijkt, maar mega belangrijk is!

 

Waar: Dalto Kantine

Wanneer: woensdag 10 april

Hoelaat: 17-18.30

Voor wie: F- t/m A- trainers

 

(NB: de trainingen van teams die om 17u beginnen, worden overgenomen door vervangend trainers. De betreffende teams worden hiervan nog op de hoogte gesteld).

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes