Toernooien

Toernooi-informatie

Het is natuurlijk altijd leuk om met elkaar een weekend weg te gaan of om met een of enkele teams deel te nemen aan toernooien. Hierbij is het belangrijk om te weten wie welke verantwoordelijkheid heeft en wat de regels zijn. Ongelukken kunnen natuurlijk altijd gebeuren. Het is onmogelijk om alle risico’s uit te sluiten. Door goede afspraken (en de naleving daarvan), kunnen we veel problemen voorkomen.

In geval van een juridische toetsing van een ongeluk, zal een rechter altijd afwegen of ‘in redelijkheid alles is gedaan’ om een ongeval te voorkomen. Bij het maken van afspraken moeten we dat dus voor ogen houden. Graag vragen we jullie aandacht voor het document “Regels korfbalweekend“.

Alleen door kennis te nemen van de regels en door deze te onderschrijven of door ze door je ouders te laten onderschrijven, kunnen leden van Dalto/Klaverblad Verzekeringen deelnemen aan een korfbalweekend.

Aanmelden?
Meld je je aan voor een toernooi, geef dit dan ook even door aan het bestuur zodat zij weten wie Dalto waar vertegenwoordigt (secretaris@dalto.nl).

Vragen of opmerkingen? Informeer bij een van de bestuursleden.

Aangemelde toernooien

Hieronder een overzicht van de bij ons bekende toernooien. Denk aan de sluitingstermijnen voor inschrijving.

30 mei RDZ-toernooi, F-jeugd t/m senioren

Kijk in de flyer voor meer informatie.

30 mei Krielaarttoernooi - GKV Gorinchem, alle categorieën

Traditiegetrouw organiseert GKV/Enomics op Hemelvaartsdag het M.B. Krielaart toernooi. Het toernooi is elk jaar weer een gezellig toernooi met veel sportiviteit. De perfecte gelegenheid om samen met uw team of vereniging in een sportieve sfeer afscheid te nemen van het korfbalseizoen.

Wij kunnen u alvast laten weten dat op 30 mei 2019, het M.B. Krielaarttoernooi weer zal plaatsvinden. Hopelijk mogen we u dan weer verwelkomen op ons korfbalcomplex!

Deelname aan het M.B. Krielaart toernooi staat zoals gewoonlijk open voor alle niveaus en leeftijden: welpen, pupillen, aspiranten, junioren, senioren, recreanten en G teams. Iedereen is welkom! Bij opgave verzoeken wij u zo nauwkeurig mogelijk het niveau van elk team aan te geven op het formulier. Er zal dan bij de samenstelling van de poules gestreefd worden naar een indeling waarbij de niveauverschillen zo klein mogelijk zijn.

Wanneer u met meerdere teams voor ons toernooi inschrijft, verzoeken wij u per 2 teams minimaal één scheidsrechter op te geven. Hun aanwezigheid is uiteraard cruciaal en extra scheidsrechters zijn altijd welkom. Mocht u met één team inschrijven, ook dan verzoeken wij u een scheidsrechter op te geven.

Bijgevoegd vindt u het inschrijfformulier voor het toernooi. Wanneer u zich wilt opgeven met uw team of vereniging, vragen wij u het ingevulde formulier te mailen naar het volgende mailadres: mbkrielaarttoernooi@gmail.com. Dit is voor de organisatie belangrijk. Om organisatorische redenen zouden wij graag uw reactie vóór 12 april 2019 in ons bezit willen hebben. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u van ons binnen een week bevestiging.

Uiteraard hopen wij van u een positieve reactie te ontvangen, zodat wij u op Hemelvaartsdag op ons korfbalcomplex kunnen verwelkomen voor een spetterend toernooi!

Inschrijfformulier

Met vriendelijke groeten,

Namens de Toernooicommissie,

Marloes Moret

7 t/m 10 juni Des-toernooi (senioren) Delft

Het DES Toernooi is een 4-daags senioren toernooi waar gezelligheid voorop staat. Met ca. 66 teams uit binnen- én buitenland wordt er overdag sportief gestreden en ’s avonds wordt de dag gezamenlijk afgesloten met een groot feest.

Wij zouden het leuk vinden als Dalto erbij is!
Het toernooi start op vrijdagmiddag 7 juni en is maandagmiddag 10 juni 2019 afgelopen (Pinksteren). Op zondag is er tijd om even bij te komen. Tijdens het toernooi is er voor elke club een mooie kampeerplek op onze exclusieve toernooicamping. Goed om de onderlinge contacten van binnen en buiten de club te versterken. Dé plek waar vriendschappen worden gesloten. Een mooie én gezellige afsluiting van het korfbalseizoen.

Wat krijg je van ons:
– weekend lang plezier (7-10 juni).
– 1x team kampeerplaats met uitzicht.
– 2x avondeten (zaterdag en zondag).
– 2x wedstrijddag korfbal.
– 3x feestavond.

Deelname is slechts € 44,95 p.p. voor het hele weekend!

Alle deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn ten tijde van het toernooi. Per team maximaal 6 heren en 6 dames (en een extra scheidsrechter). Benieuwd hoe het de afgelopen jaren was? Kijk snel op onze Facebook pagina.

8 en 9 juni Boechouttornooi Antwerpen. Alle leeftijden

Het aloude Boechouttoernooi vindt plaats in het Pinksterweekeind op 8 en 9 juni 2019.

Op zaterdag 8 juni zullen de jeugdploegen (U8, U10, U12, U14, U16 en U19) het tegen elkaar opnemen. Op zondag 9 juni is het de beurt aan de senioren (internationale reeksen, gewestelijke reeksen en recreanten).

De 33e editie zal plaatsvinden op de terreinen te Kerkweg 1, 2531 Vremde (B). Deze terreinen bevinden zich midden in het centrum van Vremde (deelgemeente van Boechout).

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om te blijven kamperen gedurende het weekeind, maar let op de plaatsen zijn beperkt. Op zaterdagavond wordt er een fuif georganiseerd.

Uw inschrijving ontvangen wij graag terug vóór zondag 14 april 2019.

Vermeld op het inschrijfformulier alsjeblieft de huidige reeksindeling van de ploegen, zodat wij voor een evenwichtige indeling kunnen zorgen.

Wij stellen het erg op prijs als uw vereniging ook een scheidsrechter kan leveren. Vermeld dit alsjeblieft op het inschrijfformulier.

Met sportieve groeten,
Johan Van Ackeren
Organisatie tornooi BVKC

Inschrijfformulier

10 juni Pinkstertoernooi Tempo Alphen ad Rijn

Graag willen we jullie alvast informeren over ons jaarlijkse Klaverblad Verzekeringen Pinksterweekend van 7 t/m 10 juni in Alphen aan den Rijn.
Naar de pagina van het Pinkstertoernooi.

Kamperen, blacklight party, funpark, beachvolleybal, koppelschieten, feestband Flat-Out, BBQ, silent disco, Pub-Quiz, toernooi met beachkorfbal een clinic Korfbalstars. Kortom: een weekend vol vermaak!!

Deze editie hebben we een aangepast programma. Op de toernooidag (10 juni) hebben wij namelijk een combinatie van Beachkorfbal, veldkorfbal
en hebben wij voor de jeugd een clinic van de Korfbalstars!

Er is meer dan alleen het toernooi op de maandag. Ons weekend staat bij velen bekend als een heel weekend vol activiteiten en feesten. Je kunt het gehele weekend bij ons kamperen. Uiteraard ben je zelf volledig vrij te kiezen waaraan je wilt deelnemen.

Het is mogelijk per persoon een passe-partout af te nemen voor € 45,-;
– Kamperen het hele weekend
– Entree Feestband Flat-Out
– Beachvolleybal
– Koppelschieten
– BBQ op zondag.

Wat nog leuk is om te vermelden is dat dit jaar ons Pinksterweekend samenvalt met het jaarlijkse Zomerspektakel aan het meer in Alphen aan
den Rijn (op loopafstand).

De artiesten zijn nog niet bekend maar via deze website kun je het programma in de gaten houden; zomerspektakelaanhetmeer.nl. Vorig jaar waren onder andere Chef Special, Anouk en Di-rect aanwezig. Onze eigen leden combineren namelijk ook het Zomerspektakel met ons Pinksterweekend.

Wij kijken uit naar een enorm gezellig Pinksterweekend in 2019 en hopen jullie graag te mogen ontvangen op ons complex in Alphen aan den
Rijn.

Voor vragen over dit weekend of eventuele losse prijzen in dit weekend kun je contact opnemen via dit mailadres; pinkstertoernooi@kvtempo.nl
of bel/app/sms naar Petra Kuiper 06-41356143.

22 juni Toernooi Kesteren, alle categorieën

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseren we bij Korfbalvereniging Kesteren voor de 48e keer ons korfbaltoernooi. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie er met Dalto/Klaverblad Verzekeringen bij zijn.

Het toernooi is voor alle leeftijden. Voor de E- en F-jeugd ligt dat wel aan de aantal aanmeldingen.

Direct aanmelden

Het toernooi, waarmee we ieder korfbalseizoen afsluiten, is een feestje voor teams in alle categorieën.

Voor wie is het bedoeld?
Op het Kesteren-toernooi is iedereen welkom: alle leeftijden en alle speelniveau’s. Ieder toernooi zijn er poules voor de D-jeugd en alles daarboven. Bij voldoende belangstelling is er ook een poule voor F- en E-jeugd, waarbij dan in viertallen wordt gespeeld.

Hoe kan ik één of meerdere teams aanmelden?
Via het aanmeldformulier op onze site.

Wat zijn de kosten?
De kosten van deelname bedragen € 7,50 per team.

Waar, wanneer en hoe laat is het toernooi?
Wij vragen deelnemers om zich op 22 juni 2019 om 9:15 uur te melden bij Korfbalvereniging Kesteren (Kasteelstraat 4 in Kesteren). Naar verwachting is het tussen 15:00 en 16:00 uur afgelopen.

Welke activiteiten zijn er nog meer, rond het toernooi?
Deelnemende teams zijn welkom om het traditionele ‘lijnenfeest’ met ons te vieren op vrijdagavond 21 juni.

Hebben we voldoende scheidsrechters?
Vele handen maken licht werk. Als alle deelnemende teams één scheidsrechter afvaardigt, komt het helemaal goed. Je kunt je als scheidsrechter aanmelden via deze link.

29 juni Beachtoernooi Woudenberg Henschotermeer

Zaterdag 29 juni 2019 organiseert KV Woudenberg voor de 5e keer het beachkorfbaltoernooi bij het Henschotermeer.

Deze toplocatie heeft al 4x eerder bewezen dat het garant staat voor een superleuke korfbaldag.

Dalto heeft ingeschreven met twee C-teams. De C-poules zitten al vol.

Voor A-, B- en D-teams is er nog wel gelegenheid om in te schrijven.

Voor meer informatie kijk je op Beachkorfbaltoernooi Woudenberg.

29 juni Fluks Beachkorfbal (strand Noordwijk) C t/m senioren

Het toernooi begint om 10.30 uur en is circa 16.30 uur afgelopen.

Kijk voor deelname en info over onbeperkt snacken, de afterparty en overnachting op beachkorfbal.eu.

6 juli Beachkorfbal Nikantes Hoogvliet, E t/m Sen. én Kangoeroe Klup

Op zaterdag 6 juli organiseert Nikantes opnieuw het Fortuin tuinen Beachkorfbaltoernooi. Een ideale afsluiting van het korfbalseizoen voor jong en oud.

Het toernooi zal rond 10.00 uur van start gaan voor de jeugd vanaf de E t/m de senioren. Voor de jongere jeugd wordt er een speciale kangoeroeclub georganiseerd. Na afloop van het toernooi is er een barbecue en aansluitend een groot feest. Om iedereen de gelegenheid te geven is het ook dit jaar weer mogelijk om op het terrein van Nikantes te overnachten.

Meer informatie en een impressie van het afgelopen jaar vindt u op onze website: nikantes.nl, hier kunt u zich ook opgeven voor het toernooi.

Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan horen we dat graag en we hopen iedereen op 6 juli in Hoogvliet te mogen begroeten.

Met sportieve groeten,
Beachcommissie Nikantes

31 augustus toernooi BEP, F t/m A-jeugd

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert korfbalvereniging B.E.P. in Purmerend haar traditionele toernooi voor de 42e keer. Omdat we dit jaar gebruik kunnen maken van het naast gelegen kunstgrasveld, willen we weer een ouderwets groot BEP-toernooi houden.

Ons voornemen is dat de categorieën C,D,E,F actief zullen zijn in de ochtend en ons middagprogramma zal bestaan uit de A,B-categorieën en onze selectie.

De inschrijvingen van de verenigingen worden op volgorde van binnenkomst geplaatst. Wij vragen van u een zorgvuldige inschrijving van het aantal teams.

Speciale aandacht vragen wij voor de scheidsrechters. We verzoeken alle verenigingen voor de zaterdag tenminste één jeugdscheidsrechter mee te brengen. U kunt de gegevens van deze scheidsrechter aangeven op het inschrijfformulier.

Als bijlage treft u een inschrijfformulier voor het toernooi. Wilt u op het inschrijfformulier duidelijk aangeven op welk niveau uw team(s) speelt/spelen. Wij proberen hier bij de indeling zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Wij u verzoeken dit formulier uiterlijk 1 juni 2019 terug te sturen via e-mail: beptoernooi@gmail.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Inge Rouendaal, tel 06-53585100 of via ons e-mailadres. Wij hopen u dit jaar (weer) op ons toernooi te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie kv B.E.P.

Inschrijfformulier

31 augustus Toernooi De Corvers Hilversum, alle categorieën

Op zaterdag 31 augustus 2019 zal er op de velden van De Corvers weer een groot toernooi plaatsvinden. Het toernooi wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en belooft wederom een gezellige aftrap van het korfbalseizoen te worden.

Graag nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen als speler of als scheidsrechter. Aansluitend aan het toernooi zal er een barbecue worden georganiseerd.

Ga voor meer informatie naar De Corvers – Toernooi.
Of kijk op Facebook – De Corvers-Toernooi.

31 augustus Ritola Zuid-Laren, Jeugdtoernooi

Het jaarlijkse Ritola jeugdtoernooi vindt plaats op sportpark “de Klencke”. We hebben hierbij de beschikking over een aantal kunstgrasvelden.

De datum is vastgesteld op zaterdag 31 augustus 2019.

Dit is een week voor de start van de najaars-veldcompetitie. Deze start op zaterdag 7 september.

Het toernooi is bedoeld voor jeugdteams uit zowel het wedstrijd- als het breedtekorfbal. U kunt daarbij het niveau van het team aangeven. We vragen een kleine bijdrage van €2,- per aangemeld team en een borg van €30,- per vereniging. Verder vragen wij ook om per 2 aangemelde teams van een vereniging, één scheidsrechter mee te nemen!

Alleen als 31 augustus alle aangemelde teams aanwezig zijn, kunt u de €30,- borg terugontvangen.

Wilt u het opgaveformulier voor 20 juni aan ons retourneren en uw bijdrage overmaken t.n.v. Ritola Korfbal bankrekening nummer: NL05RABO0376073039 te Zuidlaren o.v.v. Ritola jeugdtoernooi.

Zijn er verenigingen die van ver komen, die willen overnachten? Jullie zijn van harte welkom en er zijn voldoende campings in ons mooie dorp Zuidlaren.
Eventueel is het ook nog mogelijk om met uw tentjes op ons eigen terrein te overnachten.

Meer informatie volgt na inschrijving.

Wij hopen de jeugdteams van uw vereniging te mogen verwelkomen op onze (kunst)grasvelden in het Drentse Zuidlaren.

Inschrijfformulier