Toernooien

Toernooi-informatie

Het is natuurlijk altijd leuk om met elkaar een weekend weg te gaan of om met een of enkele teams deel te nemen aan toernooien. Meld je je aan voor een toernooi, geef dit dan ook even door aan oefenwedstrijden@dalto.nl zodat bekend is wie Dalto waar vertegenwoordigt.

Vragen of opmerkingen? Informeer bij oefenwedstrijden@dalto.nl.

Aangemelde toernooien

Hieronder een overzicht van de bij ons bekende toernooien. Denk aan de sluitingstermijnen voor inschrijving.

Zodra wij uitnodigingen ontvangen, zullen wij die hier publiceren.

25 februari 2023 Indoor beach voor E t/m A-jeugd

Flyer NK Beachkorfbal Indoor 25 Feb 2023

Ben jij nog op zoek naar een leuk team- of verenigingsuitje in de voorjaarsvakantie? Kom dan naar ons Beachkorfbaltoernooi! Op zaterdag 25 februari 2023 is The Beach in Aalsmeer ons beachkorfbal domein.

Jeugdteams uit de E-, D-, C-, B- en A-jeugd kunnen deelnemen aan dit beachkorfbaltoernooi. Schrijf je dus snel in, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen!

Programma:
10.30-13.00 uur D- en E-jeugd
13.30-16.00 uur A-, B- en C-jeugd

Aanmelden kan tot en met zondag 19 februari 2023.

Deelname kost € 27,50 per team.

Inschrijven: beachkorfbal.nl

24 juni 2023 Beachtoernooi Henschotermeer voor D t/m A-jeugd

Wij van KV Woudenberg zijn verheugd om mede te delen dat wij dit jaar weer een beachkorfbal toernooi gaan organiseren! We willen jullie als deelnemende verenigingen aan de vorige edities, als eerste de mogelijkheid geven om je hiervoor in te schrijven. Net zoals voorgaande jaren is er een maximumaantal teams dat mee kan doen. Wacht dus niet te lang met opgeven!

Het toernooi zal plaatsvinden op 24 juni op het Henschotermeer in Woudenberg. Teams uit de A-, B-, C- en D-jeugd zijn welkom. Een team kan het beste uit zes spelers bestaan, waarvan er vier ook daadwerkelijk spelen.

Omdat het Henschotermeer sinds vorig jaar niet meer vrij toegankelijk is, moeten wij entreegeld betalen voor de sporters. Hierdoor bedraagt het inschrijfgeld 35 euro per team. Hierbij krijgen zeven personen (zes spelers en een coach) toegang tot het Henschotermeer en ons toernooi. Mocht je met meer spelers in je team willen komen, dan zullen deze extra spelers op het Henschotermeer een extra kaartje moeten kopen (Prijs = 3,25 euro).

Mochten er bij jullie vereniging fanatieke scheidsrechters zijn die het leuk vinden om een dagje op ons toernooi te komen fluiten, dan horen we dat ook graag!

Alleen met jullie deelname kunnen we er weer een geslaagde dag van maken. We hopen dan ook dat vele van jullie er weer bij zullen zijn!

Mocht je nog even willen nagenieten van de vorige editie? Kijk dan via onderstaande link de aftermovie terug. https://youtu.be/eKn_Doqqgzw

Met vriendelijke groet,
Noa van Nieuw-Amerongen
Beachkorfbal Woudenberg