Winkelwagen (0)

Update over de jeugdopleiding

Eind augustus zijn Fernand Lith en Floor Böger beide gestart als Hoofd Jeugdopleiding (zie nieuwsbericht van 30 augustus jl.). Hoe gaat het ondertussen?

Terugblik eerste veldhelft
Aan het begin van de eerste veldhelft zijn er drie startbijeenkomsten geweest voor alle (jeugd)trainer-coaches. Mooi om te zien dat er zo’n grote opkomst was! Deze eerste kennismaking werd gevolgd door individuele gesprekken. Floor en Fernand hebben alle trainer-coaches individueel gesproken om een analyse te kunnen maken hoe we ervoor staan: waar lopen de trainer-coaches tegenaan en waar moet de focus dus op komen te liggen? Parallel hieraan hebben Floor en Fernand een groep met experts bij elkaar gebracht die de trainer-coaches van adviezen en tips kunnen voorzien. Zij zijn al regelmatig op het veld te vinden!

Vooruitblik naar de zaal
Naar aanleiding van de analyse van Floor en Fernand is er in overleg met de Technische Commissie voor gekozen om voor de zaalperiode de focus te leggen op de ontwikkeling van de trainer-coaches van de F-, D- en E-jeugd. Daar gaat de komende periode dus extra aandacht naar uit. Verder zal tijdens de zaalperiode ook de eerste thema-avond georganiseerd worden. Daar liggen al verschillende ideeën voor klaar!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

TC Dalto Hoofden Jeugdopleiding Fernand en Floor - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Gerelateerde nieuwsberichten

Update over de jeugdopleiding

5 likes

Dalto stelt 2 nieuwe hoofden jeugdopleiding aan

0 likes