Winkelwagen (0)

2 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Trainersbijeenkomst
Op vrijdag 8 december jl. vond de eerste inhoudelijke trainersbijeenkomst plaats rondom het thema (sociale) veiligheid. Onze vertrouwenspersonen, Conny Ruward en Willem-Hendrik van Ledden, namen de aanwezige trainer-coaches mee in het creรซren van (sociale) veiligheid binnen het team. Tijdens de bijeenkomst was er voor de trainer-coaches ook gelegenheid om met elkaar hierover van gedachten te wisselen. We zijn blij dat 27 trainer-coaches deze avond de moeite hebben genomen om zich verder in dit onderwerp te verdiepen en hiermee in de praktijk aan de slag te gaan!

Vooruitblik naar 2024
Heel langzaam kijkt de Technische Commissie alweer naar seizoen 2024/2025, zoals de concept team- en trainersindeling. Als we naar de teamindeling kijken, dan zien we een groei in het aantal leden. Dat betekent dat we naar verwachting volgend seizoen meer jeugdteams aan de competitie kunnen laten deelnemen dan dit seizoen. Daarnaast groeit ook de Kangoeroe Klup met op dit moment zoโ€™n twintig Kangoeroetjes. De inzet van de Commissie Ledenwerving en โ€“behoud het afgelopen jaar werpt haar vruchten dus af!

Kerstactie trainer-coaches
Kerst en het nieuwe jaar naderen, een mooi moment om de trainer-coaches te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Iedereen heeft afgelopen week daarom wat lekkers ontvangen!

We wensen iedereen fijne dagen en het beste voor 2024!

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

 

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes