Winkelwagen (0)

3 likes

Update Technische Commissie

Graag praten we jullie bij over de ontwikkelingen de afgelopen tijd en wat er komen gaat.

Teamindeling 2024/2025
We zijn al een tijd bezig met de teamindeling. Anders dan eerdere seizoenen, publiceren we de teamindeling in de tweede helft van juni. We willen dit proces zo zorgvuldig mogelijk doen en dat vergt wat extra tijd. Vanaf de week van maandag 24 juni starten we in de nieuwe teamindeling en beginnen de selectietrainingen voor de B1/B2 en A1/A2. Meer informatie daarover volgt nog.

Trainersindeling
Heel veel teams zijn voor volgend seizoen al voorzien van trainer-coaches en dat is mooi nieuws. Voor een aantal teams zijn we echter nog op zoek. Het gaat op dit moment specifiek om de B4 en A4 en onze seniorenteams (zie de eerder gepubliceerde vacature). Mocht je iets kunnen betekenen, in welke vorm dan ook, dan horen we dat graag!

Versterking Technische Commissie
We zijn blij om te kunnen laten weten dat Pieter Keuning en Robert ten Hoeve bereid zijn gevonden om binnen de Technische Commissie de portefeuille Topkorfbal op te pakken. Met de komst van Pieter en Robert naast Edwin is die portefeuille weer volledig op sterkte.

Jaaragenda
Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe jaaragenda voor seizoen 2024/2025. We zullen die in juni publiceren. Het nieuwe seizoen zal op zaterdag 17 augustus afgetrapt worden met een startdag. Voor de afronding van het huidige seizoen verwijzen we jullie naar de jaaragenda voor dit seizoen.

Trainersbijeenkomsten
Ondertussen zijn er weer twee trainersbijeenkomsten geweest met een mooie opkomst!

Afbeelding van WhatsApp op 2024 03 15 om 11.15.03 9d12a313 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

Ander nieuws

Nederlands Kampioenschap Veldkorfbal 2024

1 likes

Help mee met het NKD! 22 juni hebben we jouw hulp nodig!

9 likes

Volledige E-jeugd voorzien van trainers!

34 likes

Informatie halve finale D1 & B1 (livestream + parkeren)

1 likes