Winkelwagen (0)

6 likes

Veel plezier op gezellige fandag Dalto/Klaverblad Verzekeringen!

Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse fandag georganiseerd. Bij de ingang konden de kinderen eerst nog het boekje met loten van de Grote Clubactie inleveren. Om 11 uur was het nog even spannend wat de opkomst zou zijn.

dalto 35 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

De kinderen vonden het toch wel spannend om via de mooie ballonnenboog de zaal binnen te gaan. Daar werden ze door de selectiespelers ontvangen met een tasje waarin onder andere de handtekeningenkaart zat. Toen alle kinderen aanwezig waren, werden ze eerst welkom geheten door een gedeelte van de D-side, waaronder de Bull, mascotte van Dalto. Samen met de kinderen studeerden zij een van de Daltoliederen in. Onder het luide gezang van dit lied kwam de gehele selectie de zaal in. Hiermee zat de sfeer en het enthousiasme er meteen in.

dalto 3 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Daarna mochten de kinderen onder leiding van Jesper Oele in beweging komen met een speelse warming-up. Bij elke vraag mochten de kinderen naar een hoek van de zaal lopen, overeenkomend met het antwoord wat volgens hen goed was. Zoals de vraag welke twee spelers een tweeling zijn, wie heel goed piano kan spelen etc. Na de warming-up was het tijd voor verschillende spelletjes en hadden de kangoeroes een eigen hoek van de zaal met springkussen.

Later sloten nog een paar spelers van het speciaal korfbal aan. Dewi en Robin namen het op tegen hun favoriet Matthijs den Ouden en scoorden onder veel gejuich een mooi doelpunt.

dalto 24 - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

De ochtend werd afgesloten met een meet and greet, waarbij de spelers zich in kleine groepen verdeelden en de kinderen langs konden lopen voor een handtekening, foto of de vraag die zij altijd al hadden willen stellen. Aan het eind werd nog een groepsfoto gemaakt, helaas niet met alle kinderen want een aantal waren al moe en voldaan vertrokken. Het was met meer dan 100 kinderen een mooie opkomst en een geslaagde fandag.

Tekst: Heidi de Kam

Foto’s: Hans Bömer

Gerelateerde nieuwsberichten

Veel plezier op gezellige fandag Dalto/Klaverblad Verzekeringen!

6 likes

Dalto fandag groot succes!

0 likes

Dalto Fandag 2019
Dalto Fandag 2019

0 likes

Dalto fandag 2017

0 likes

Dalto Fandag – de foto’s

0 likes

Dalto Fandag – de foto’s

0 likes