Winkelwagen (0)

Verslag Dalto vrijwilligersavond 2022

[av_gallery ids=’54380,54379,54381,54382,54383,54384,54385,54386,54378,54387′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Was je er niet dan heb je echt iets gemist, was je er wel dan had je echt een leuke avond!

Vorige week vrijdag kon, na twee jaar, weer de vrijwilligersavond met gebruikelijke Pubquiz plaatsvinden. En het was een geslaagde avond! De avond startte met een buffet, geopend door onze voorzitter. Het heerlijke eten werd verzorgd door Michiel van Amerongen en zijn horecateam van Reinaerde. Aangevuld door hartige en zoete taarten die door de selectie waren gebakken.

Logo Fort WKU - Daltosite

Voor de start van de Pubquiz namen Joost Wattel en Kjell Jacobi ons mee in de week van de selectie en vooral wat de bijdrage van vrijwilligers tijdens zo’n week is. Van zaalverhuur, maken trainingsrooster, verzorgen van fruit, crewleden, het testen van selectie tot het zorgen voor kleding. Met het risico nog een aantal vrijwilligers (taken) nu te vergeten. Maar Joost en Kjell waren aardig compleet!

Helaas lukte het niet om de Opwarmer van de Pubquiz te laten zien. Daarom nog even voor de liefhebber de bijbehorende vraag:

Hoe vaak raakt Onno Schimmelaar met een 6-je zijn tegenstander?

•       youtu.be/Gty0eD-Cm3s

Voor de pubquiz waren acht teams aanwezig. Helaas de jeugd wat minder, maar het klusteam, crewleden en schaduwbestuur waren goed vertegenwoordigd. Met behulp van onze voorzitter die de fanatieke teams af en toe tot rust maande, lukte het toch om zonder microfoon (helaas technische problemen) en het tonen van de vragen op het grote scherm, de Pubquiz te presenteren. De tussenstand was met drie teams, die 1 punt verschil hadden, behoorlijk spannend. Op dat moment leken Les Poppys (team van Cornel) op winnaarskoers te liggen.

De bonusvraag wie er in de regen allemaal onder een partytent in Bonson stonden, bleek voor de teams lastig te beantwoorden.

World Cup Beachkorfbal
World Cup Beachkorfbal 2019

Het winnende team was uiteindelijk de selectie (Joostiband), gevolgd door Les Poppys (team van Cornel). De derde plek werd gedeeld door team de Vier (Jos, Fieke, Cynthia en André) én team Cinque (Jan, Douwina, Dute en Gerard).  De selectie was maar al te blij met deze eerste plek (toch nog dit seizoen) en vierde het uitbundig. De avond werd dan ook dansend en feestend afgesloten!

Bedankt Michiel van Amerongen, Hennie Haalboom, leden vrijwilligerscommissie (Floyd, Jitske, Casper en Heidi), leden van de selectie voor de taarten en bardienst! Maar ook alle vrijwilligers die ter plekke aanwezig waren en een handje hielpen!

We doen het met elkaar, want vele handen maken licht werk en Dalto heeft jullie als vrijwilligers hard nodig! Veel dank, alle vrijwilligers van Dalto die er niet bij waren en zich inzetten voor onze mooie vereniging! En welkom voor iedere lid of ouder die nu denkt: Ja, ik wil bij dit vrijwilligerslegioen horen en meld mij aan.

Vrijwilligerscommissie Dalto

 

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes