Winkelwagen (0)

Verslag en foto’s van de Pannenkoeken-bingo

Na een paar jaar van afwezigheid maakte dit jaar de Pannenkoeken-bingo zijn rentree. Het was bij de JC al bekend dat de bingo een populaire activiteit was, maar toen er 82 aanmeldingen binnenstroomden ging dat toch echt onze verwachtingen te boven. Er was dus wel wat werk aan de winkel met betrekking tot de voorbereidingen. Met maar liefst 38 pakken pannenkoekenmix konden we aan de slag gaan met bakken. In de kantine, maar ook thuis door verschillende ouders (dank!), werd er vrijdag volop gebakken.

Maar wat is een bingo zonder prijzen?
Gelukkig kon speelgoedwinkel Planet Happy wat voor ons betekenen door middel van de sponsoring van verschillende prijzen, wij willen hen daar ontzettend voor bedanken!

Planet Happy - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Vrijdag om 17.00 uur was het dan zover.

Toen de kantine helemaal vol was gelopen konden de eerste pannenkoeken uitgedeeld worden. Er werd ondertussen stiekem al gekeken naar de prijzentafel en toen de bingobriefjes voor de eerste ronde werden uitgedeeld, steeg de spanning.

Naast een heleboel goede bingo’s, werd er ook wel eens valse bingo geroepen of briefjes verkeerd nagekeken (☺) waarna luidkeels heerlijke D-side meezingers werden gezongen.

Na nog meer rondes pannenkoeken en bingo waren alle buiken gevuld en alle cadeaus vergeven. Niemand ging met lege handen naar huis, want voor iedereen was er nog een kleinigheidje. Kortom, het was een geslaagde pannenkoeken-bingo en deze traditie houden we er zeker in. Wij hebben alweer zin in volgend jaar, jullie ook?

De Jeugdcommissie

.

Ander nieuws

Er is een nieuw bericht geplaatst

4 likes

Update Technische Commissie

3 likes

Trainerscafé over terug- en vooruitblikken op een seizoen

2 likes

NK Veldkorfbal op 22 juni 2024, hulp gevraagd!

1 likes