Winkelwagen (0)

2 likes

Verslag Synergo 1- Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1

Na een weekje rust deze zaterdag de uitwedstrijd in Utrecht tegen Synergo. Waar de thuiswedstrijd tegen Synergo een duidelijke 20-11 winst opleverde zou het nu opnieuw een makkelijke middag gaan worden waarbij Synergo een kansloze nederlaag zou lijden.

Verslag: Pieter Keuning
Foto: Hans BΓΆmer

De wedstrijd begon ietwat nerveus. Het aanvallende vak met Fleur, Lotte, Joost en Mathijs had het in het begin lastig tegen de fel verdedigende ploeg van Synergo en aan de andere kant wist het verdedigende vak met Enza, Quinty, Rene en Kris de aanvallen van Synergo goed te weerstaan. Het duurde dan ook even alvorens Mathijs met scherp de 01- en 0-2 scoorde. Na de vakwissel scoorde Synergo de 1-2 en al snel wisten Enza en Fleur de score uit te bouwen naar 1-4.
Synergo sputterde nog even tegen, 2-4, maar door doelpunten van Quinty, Rene en Mathijs liep Dalto uit naar 2-7 en na een tegendoelpunt van Synergo gooide Rene de 3-8 en 2-9 in de korf en mocht Fleur uit een knappe actie de ruststand van 3-10 op het bord zetten.

In de tweede helft startte Synergo met de 4-10 en na de 4-11 van Quinty, direct gevolg door een doelpunt van Synergo, gooide ook Joost raak waarna Synergo terugkwam tot 7-12.
Na een heerlijks actie van Kris, die de 7-13 scoorde, en nog een doelpunt van Synergo, gooide Mathijs zijn vierde van de middag erin, wat hem daarna ook een vermaning van de scheidsrechter opleverde, en kwam Fenna er voor Enza in.
Synergo scoorde de 9-14 waarna Kris en Joost de voorspong toch weer vergrootte, 9-16.
Na de 10-16 mocht ook Dennis zijn minuten in de hoofdmacht gaan maken en wist direct de 10-17 te scoren.
Na nog enkele wissels, Gideon voor Mathijs en Anne van de Griendt voor Lotte, was het slotakkoord voor Synergo waardoor er een eindstand van 12-17 op het bord verscheen.
Al met al een vrij eenvoudige middag waarbij het verschil in niveau duidelijk werd.

Zo, dit was voor dit seizoen het laatste verslag van mij. Wij gaan genieten van een heerlijke vakantie.
Wij wensen de selecte nog veel succes en bovenal veel plezier toe bij de laatste wedstrijden en hopen dat iedereen een mooie en goede vakantie zal hebben. Tot volgend seizoen.

Doelpuntenmakers: Mathijs 4x, Rene 3x, Fleur 2x, Quinty 2x, Joost 2x, Kris 2x, Enza 1x, Dennis 1x.

Volgende wedstrijd:

Zaterdag 1 juni 2024:

Aanvang 14.00 uur: Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2 – Unitas/Perspectief 2

Aanvang 15.30 uur: Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 – NKC’51 1

Locatie: Sportpark De Woerd te Driebergen

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes