Winkelwagen (0)

0 likes

Vijf geslaagde KT2’ers!

Dinsdagavond 20 juni was de laatste bijeenkomst van de KT2-opleiding. Tijdens de KT2 zijn de basisbeginselen van het training geven en coachen aan bod gekomen. Na vier bijeenkomsten konden Dennis Noordermeer (D1), Zonne van Lunteren (E1), Bram Schaafsma (E3/E4), Nordin Stam (B1) en Jan Rodenburg (A4) hun diploma in ontvangst nemen.

Geslaagden KT2

Veel dank aan de praktijkbegeleiders die onze trainer-coaches regelmatig bezocht hebben en veel tips hebben gegeven. Via deze weg willen we ook Erwin bedanken, die de cursus namens het KNKV gegeven heeft.

[av_gallery ids=’60385,60383,60382,60381,60380′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’ custom_class=”]

Mooi dat de vereniging weer vijf gediplomeerde trainer-coaches rijker is! Gefeliciteerd allemaal! Namens de vereniging ontving iedereen een waardebon die besteed kan worden aan het training geven en coachen of aan het team.

Namens de Technische Commissie

Rick Memelink & Robin Meerman

Ander nieuws

Update van het S-team

3 likes

Zomertrainingen

0 likes

Jaaragenda seizoen 2024/2025 (paar wijzigingen)

1 likes

Dalto Gala, meld je nu aan!

3 likes