Winkelwagen (0)

WebsiteToday sponsor Dalto 3

Foto’s: Carel Wielinga

Het hing al tijdje in de lucht, maar begin zaalperiode was het dan zover. Dalto 3 mag sinds een aantal weken met trots de sponsornaam WebsiteToday op haar wedstrijdshirt dragen. Daarnaast heeft de sponsor Dalto 3 voorzien van nieuwe trainingspakken.

Een mooie beloning voor de prestaties van de afgelopen periode die Dalto 3 als team heeft behaald. Ook dit jaar staat Dalto 3 op een keurige tweede plaats in Reserve Hoofdklasse A. Mooi om te zien dat Dalto 3 al twee jaar op rij bovenaan meedoet op Reserve Hoofdklasse niveau en dat er bij thuiswedstrijden altijd genoeg publiek aanwezig is om Dalto 3 aan te moedigen.

Tot ziens in Hoenderdaal,
Dalto 3

Over Websitetoday.nl

Gelegen in Veenendaal (recentelijk verhuisd vanuit Driebergen-Rijsenburg), zijn wij een bescheiden internetbureau dat al talloze websites en webshops heeft gemaakt voor ondernemers en klein bedrijven in de regio Midden-Nederland. Onze klantenkring strekt zich uit van Utrecht, Nieuwegein, Houten, Veenendaal, Rhenen, Driebergen en verdere omstreken. Ons team bestaat uit een select groep internetexperts en ontwerpers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops, logo’s en huisstijlen. Bovendien bieden we onderhoudsdiensten aan en kunnen we je assisteren bij online- en e-mailmarketing. Als je nog geen domeinnaam of snelle webhosting hebt, ben je bij Websitetoday ook aan het juiste adres!

Houd je van een persoonlijke benadering en directe communicatielijnen met betrekking tot al jouw websitezaken? Laten we kennismaken en daag ons gerust uit!

Actie

Bovendien heeft Websitetoday een nieuwe actie gelanceerd die we graag met jullie willen delen. Websitetoday biedt nu de mogelijkheid om kosteloos een nieuw webdesign aan te vragen! Dit is een geweldige kans voor bijvoorbeeld andere sponsoren van Dalto/Klaverblad Verzekeringen om hun online aanwezigheid te verbeteren en tegelijkertijd onze vereniging te steunen.

Bekijk hier de actie!

Sponsorshirts Dalto 3 max scaled - Dalto/Klaverblad Verzekeringen - Korfbal - Driebergen

Het derde met rechts op de foto sponsor Rick Memelink van WebsiteToday.

Ander nieuws

Voorstellen indienen kan nog tot en met vrijdag 23 februari

1 likes

Update van het S-team

2 likes

In het AD: “Cavelaars symbool voor wisselend seizoen Dalto”

5 likes

Dalto/Klaverblad Verzekeringen buigt pas in slotfase voor sterk AW.DTV

5 likes