Winkelwagen (0)

Wijnproeverij – lekker kaveltje van de Daltoveiling

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

De daltoveiling is al weer even geleden, maar we plukken er nog steeds de vruchten van. Hoewel, De Mol drankenspecialist heeft deze vruchten om laten zetten naar heerlijk vocht.

In de laatste dagen voor de proeverij ging er wat mail- en app-verkeer rond omdat voor sommige mensen de gezondheid of de agenda de wijnproeverij niet toe liet. Zo zaten we deze avond met acht in plaats van tien gelukkigen bij De Mol drankenspecialist aan de proeverij.
Rogier ontving Ingrid, Peter, Daphne, Douwina, Carel, Paul, Esther en mijzelf met een heerlijk drankje, gevolgd door een uitleg over het proeven. In eerste instantie begonnen we alleen met wijn, maar al snel mocht de wijn geproefd worden in combinatie met een heerlijke kaas en worst.

Het werd een zeer geslaagde avond, met nog goede wijntips voor een wijnbeleid in de kantine. We kijken uit naar een volgende proeverij.

Groet, Edwin

[av_gallery ids=’10675,10672,10676,10673,10674′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=”]

Ander nieuws

Dalto kerstklaverjassen, vrijdag 22 december

1 likes

Bio-Kultura, shirtsponsor van Dalto C2

2 likes

AD: “Dalto verrast met zege bij gedegradeerd Unitas”

3 likes

Verslag Unitas/Perspectief – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

3 likes